torsdag, oktober 21, 2010

AWARD!

Jag har för en tid sedan fått en award av Karin/Essmo, min goa DT-kollega hos ScrapLyckan! Tyvärr har den inte kommit upp på bloggen ännu men nu äntligen tänkte jag lägga upp den här och tackar även Karin så jättemycket!


Awarden går till på följande vis:

-Kopiera awardbilden till bloggen för att visa att man fått den.

-Tacka och länka till den man fått den av.

-Nominera sju andra bloggare och länka till dem.

-Berätta sju intressanta saker om dig själv.
 
Vet inte om det finns sju intressanta saker om mig men jag kan ju alltid försöka komma på något som ni inte redan vet.....
 
* Älskar cola light men har sedan ett år tillbaka börjat dricka kaffe. Numera älskar jag caffe latte och har alltså blivit vuxen!
 
* Mat är ett nödvändigt ont. Gillar inte att laga det men äta måste man ju...annars hade jag gärna bara tagit ett piller på morgonen så man var mätt hela dagen. Tänk vad mycket annat roligt man kunde göra då. (Ja älskling jag vet att du tycker jag är urtråkig!)
 
* Drömmer om att en gång ha någon egen rörelse av något slag. För några år sedan ville jag ha något som hade med hästarna att göra men intresset för heminredning och kreativitet är så stort och jag mår inte bra om jag inte får måla, pyssla och greja. 
 
* Bor i mitt paradis. Mitt hem är den bästa platsen på jorden och huset är mig lika kärt som min familj.
 
* Kan inte leva utan djur!
 
* I detta livet är jag utbildad ridinstruktör men arbetar som dagbarnvårdare och gift med en säljare. I mitt nästa liv ska jag bli barnmorska och gifta mig med en snickare! (Förlåt älskling, du duger aldeles utmärkt som säljare)
 
* Är mycket social men tycker lika mycket om ensamheten och tystnaden.
 
Det var sju saker om mig. Om det var intressant eller inte det får ni själva avgöra....
 
Nu skickar jag denna award vidare till dessa sju bloggar som jag känner lite extra för:
 

2 kommentarer:

AnnikaS sa...

Det är alltid lika spännande att läsa sådana här små fakta om personer vars bloggar man följer.
kram Annika

Marja/Miss Deerest sa...

hmm..inte precis något nytt. Finns det möjligen något, en väldigt väl bevarad hemlighet som jag inte känner till? Puss o kram