fredag, augusti 13, 2010

Fredag!

Sitter med en kopp kaffe ( jo det är sant) i handen och kikar ut över trädgården som försöker torka upp efter nattens skyfall. Vaknade kl 2 av en rejäl smäll och därefter kom skyfallet. Låg en stund och lyssnade på ovädret men vet inte hur länge det varade för jag måste ha somnat igen. Hann i alla fall tänka på mina hästar som är ute i hagen, men dom brukar inte ha så ont av när det åskar och blixtar. Regnet var ju inte speciellt kallt heller så jag beslöt mig för att ligga kvar och bara skänka dom en tanke. Hemska jag!

I går gick jag runt i trädgården med min kamera som för mig fortfarande är ganska ny. Hittar en hel del finesser på den hela tiden men det är inga lätta grejer det där. Knäppte massor av kort och lite smakprov kommer här.

Kaprifolens blommor doftar underbart!

Självporträtt med huset i bakgrunden!

Till alla kära scrappare vill jag bara påminna om att kika in hos ScrapLyckan. Nytt inlägg kom i går och varför inte vara ute i god tid och inspireras av lite julkort så här mitt i sommaren! Glöm ej heller vår tävling som pågår till den 31/8.

I dag hoppas jag att ni håller alla tummar och tår ni kan för vår Abbe som startar på Åmål vid 18-tiden i kväll. Kent är där medans jag är hemma och håller ställningarna!


Näpp! Nu kallar plikten men jag önskar er alla en underbar fredag!

Kramar i mängder!

3 kommentarer:

Eleonore sa...

Ja men usch vilken hemsk människa du är ;)

Ja man har väll tänlt på sina hästar många ggr vid regninga nätter.

Fina bilder du tagit.

Kram E

Marie/Mison sa...

Finfina bilder!

ItaPita sa...

Hur gick det för Abbe??? Det där med kameran e inte lätt, har haft min länge men kan den ändå inte... har ju inte heller satt mig in i den.... Fina bilder =)
Kram <3