tisdag, januari 05, 2010

Min älskade dotter...

Vaknade i morse kl 6.45 av ett otäckt telefonsamtal av mannen...

- Diana har krockat och bilen är skrot!! Diana är ok!
Bilen framför henne tvärbromsade och Diana fick i sin tur göra likadant. Då låste sig hennes hjul och hon åkte rätt in i skåpbilen som var framför!

Snacka om att bli klarvaken med en gång och fick börja kolla försäkring och grejer. Bilen kunde köras till verkstaden där dom konstaterade att det antagligen inte var någon större idé att laga den :(

Diana har varit och kollat sin nacke. Inga skelettskador utan det var musklerna som tagit stryk. Värme, nackkrage och vila blev ordinationen. (Hur den vilan nu skall gå till på det yrvädret????)

Får vara tacksam att det inte blev värre. Man läser ju dagligen om hemska olyckor och jag får återigen bevisat att vinter och snö bara är pest!


Stackars lilla pärlan! :(

Snälla älskade vänner där ute...ta det lugnt i snön och kör försiktigt!


12 kommentarer:

Bittan sa...

Fy va otäckt, ni får proppa i henne valium så hon håller sig lugn ; ) Jag blev påkörd bara några dagar efter jag fått körkort och då var det inte många som viste vad Whiplash var. Jag stod vid ett röd ljus och blev påkörd bakifrån av en bil som kom i full fart in i min bakände, sedan backade han och smet. Polisen fick tag i honom på andra sidan av stan stupfull 3,nått i blodet och han skulle varit medvetslös om han varit normal men han var van vid spriten kan man säga. Kram Bittan

VARDAGSLYCKA sa...

USCH O FY VA HEMSKT!!!! :((((
Vilken änglavakt hon hade, Diana!
Ja, jag tycker inte om vintern när det gäller o ut o köra bil - man är sååå maktlös!! :(

Hoppas Ni softat rejält idag nu!

Varm kram Din vän//Lisette

hemma hos lilla mej sa...

Fy vad otäckt!!!!!Vilke änglavakt ho hade.Ja sista idioten är ju inte född än när det gäller vinterkörning.Maär ju så himla maktlös när det är halt.Hoppas ni har det lugnt och skönt i kväll.Varmkram Rita ♥

louise sa...

Hoppas hon blir bra i nacken snart!
Usch, detta är det negativa med vintern!<3

Susanne sa...

Änglavakt!! Så skönt att det gick bra..Kram Susanne

Karin sa...

Usch vad otäckt. Gillar inte vintervägarna. Hoppas att hon inte får för mycket besvär av skadan. Det är hemskt man är ju maktlös på de hala vägarna.

Sockergrynet sa...

Skönt att det gick bra med Diana, det är det allra viktigaste. Körde hem i snökaoset nu ikväll och det är bara att konstatera att vissa människor skulle låta bli att köra bil!!

Hoppas nu Diana slipper nackont!
kram

Anonym sa...

Fy vad otäckt! Vilken tur att Diana klarade sig! Det kunde gått riktigt illa!
Jag kan inte heller tycka om detta väder. Det ställer bara till problem. Tänk vad allt är mycket lättare på sommaren!
//Kramar från Anette

Jannike sa...

Ja fy jag hörde de. Stackaren! Men som tur är verkar de ju ha gått bra. Ni har en jäkla tur när ni krockar!! Och de är iaf jag tacksam för.

Hon kan bara lämna en komentar i Jossans blogg så hjälper hon henne. Har frågat och de gjorde hon gärna:) Eller hur blev den fin:)
Kram kram på er

AnnikaS sa...

Det är otäckt med olyckor, men vilken tur att det gick så bra som det gjorde.
kram Annika

Anonym sa...

VILKEN TUR att hon klarade sig!! Jag lovar att köara försiktigt!!
Kram Ita

Bodil sa...

Fy vad otäckt! Tur att tjejen klarade sig så bra. Och materiella ting går ju alltid att ersätta. Även om det blir en del pappersarbeten.
Kram till er alla!!
Bodil