fredag, januari 01, 2010

Årets första dag...

...har varit slö, slapp, ledig och skön. Det är väl som det skall vara denna dagen. Alla är lite trötta, sover länge och gör inte så värst mycket egentligen.
Jag vågar inte ens tala om hur länge vi sov här hemma för det var lääänge...men skönt!
Hästarna undrade varför frukosten blev lunch men var ändå nöjda och glada när de kom ut i hagen och solen sken härligt i det lilla vita fjunet på marken.

Har pysslat med att redigerat lite kort på datan och hjälp dottern att färga håret. Färga OM håret skall jag kanske säga då vi gjorde det i går innan hon skulle på fest. Fråga INTE om hon blev nöjd! Hela nyår var förstörd enligt henne. Hon tyckte hon blev vit i håret, så i dag hoppas vi det blir mellanblont med slingor i. Håll tummarna! Om en stund vet vi...
Det var inte hennes nyår i år kan man säga. Först håret och sedan detta....gå in här så får kan du se hur trevligt hennes tolvslag var, stackarn.

Man skulle varit hund...bara ligga och slappa med bordet som huvudkudde!


Världens bästa tjejer på julafton!Snart vankas det thaimat och sedan är det dags för en tur till stallet. Så har även denna första dag på året gått och den har varit slö, slapp, ledig och skön!

Må så gott alla vänner och ta vara på er!


6 kommentarer:

hemma hos lilla mej sa...

Önskar dej en God Fortsättning på 2010.Ja idag har vi bara myst sovit länge och bara varit.Hur skönt som helst.Vad fina tjejer du har.Ha en skön och mysig kväll vännen.Jättekram Rita.

Susanne sa...

Men fy o fy vad dom kunde råkat illa ut..Stackars tjejer...Hoppas att dom aldrig mer åker med en sån taxi...Så skönt att dom kom hem ..Fy ...Massa kramar till dig..Krama dotter och säg att hon är jätte fin!! Kram Susanne

Anonym sa...

Gillar din header. Det var jättesnyggt och även ditt nya typsnitt. Bloggen är superfin och jag gillar att läsa den.

Ha en helgo helg!

Kram Anette

VARDAGSLYCKA sa...

Hej vännen min!
Åhh vilka vackra döttar Du har!!! Fast med en sådan mamma kan dom ju knappast bli annat!! :))

Låter så härligt o ha egna hästar -var har du dom? Ni bor ju inte på gård precis *hihi*
När jag visade Nea ert hus häromdagen på din blogg sa blivande sexåringen "åh vilket vackert hem!!" :))
Hoh har sitt uttrycksfulla sätt eft mig ;)

Så söööt tomte du visar! Var har du hittat henne? :))

Ha nu en riktigt go helg, Kära Du!

/Kram Lisette :)

Anonym sa...

Men nu förstår jag hur typsnittet ser ut, tyckte nämligen inte innan att det var ngn skillnad coh det var det inte- då, men nu är det ju jätte fint =)
Kram Ita

Therese F sa...

Bloggen blev kanonfin, det typsnittet hade jag också velat ha. Vi får nog snacka lite blogg när vi ses också. Jag har inget bokat den 31:a, ska kolla med Karin för någon av hennes föräldrar fyller år den dagen och jag undrar om det inte är lite halvjämnt nämligen. Vi hörs...nu ska jag fortsätta min röjning innan skidåknningen på TV. Kram!!!