onsdag, oktober 14, 2009

Minus grader men sol!

Nu har det verkligen blivit höst och faktiskt nästan vinter. I morse var det -2,6 grader och alldeles vitt ute. Vackert tycker många...men inte jag...det vet ni väl vid det här laget att jag INTE är någon höst och vintermänniska så det skall jag inte tjata om!

Tog en sväng i trädgården härom dagen... Då konstaterade att jag borde kratta löv, men eftersom hela trädgården består av träd så insåg jag att det inte var någon idé. Får låta lite mer löv falla innan krattan kommer fram. Tillhör inte dom som krattar varje helg utan gör det när träden har fällt klart.


Mina pelargonier var så fina i blomlådorna...i dag hänger dom slokörade! Dom gillade inte frosten så det är dags att byta ut dom! Får ta mig en tur till skogen och plocka lite granris tror jag... (Eller hur Linda?)


Det tog några timmar innan frosten försvann i dag. Det har varit en solig och härlig dag och jag blev ofrivilligt ledig! Tog mig ett långt bubblande bad.


Det var skönt att ligga där i badet alldeles ensam, men helt plötsligt var det någon som tog i dörrhandtaget! Trodde det var Louise som kom hem från skolan men det var det inte. Väl uppe ur badet smög jag för att kolla om det varit någon där...och då låg det ett paket på altanen!! Jag hade fått min vinst från Brunsons som jag vann för någon vecka sedan!!! =) Det var en hel bunt med härliga scrappapper så gissa vad jag skall göra i kväll?? =) =) Lovely! Tack Sara!


Nu skall det göras hamburgare till familjen! Ha det så gott alla älskade vänner och tack för alla fina kommentarer jag fått av er i mina tidigare inlägg! Det värmer så gott och jag är jätteglad över er!


14 kommentarer:

Karin sa...

Vilka härliga bilder. Jag längtar också till sommaren. Det bästa iaf med hösten är att jobbet i trädgården minskar...Jag är en sådan person som väntar till våren med lövräfsning, då har nästan alla löv blåst iväg...hmmm...men så bor jag också på landet med långt till grannarna.
Vilken skön dag med bad och scrap. Perfekt att ladda batterierna med. Ha det så bra! Kram Karin

hemma hos lilla mej sa...

Vilka mysiga bilder.Vilken härlg dag med bad och scrap.Ha en mysig kväll kramizar ~~~~~RITA~~~~~.

Hästskit & Vardagsliv sa...

Tack för hjälpen med min blogg<3. Är det inte lite tidigt för att hämta granris? Men det kan väl göra.Vi får ta lite till stallet med eller.......

Therese F sa...

Det är härligt och himla tur att solen lyser när det är kallt. Den lilla gula saken värmer lite i alla fall. Men jag vill också ha sol och värme. Min sambo vet hur frusen jag är...han brukar säga under 25 plusgrader har Therese långkalsonger........
Jag har läst att löv är jättebra jordförbättring. Så jag räfsar inte ett löv....sen får grannarna säga vad de vill. Låter himla mysigt med bad och scrap!
Ha det!! Kram Therese

Anonym sa...

Jag håller med dig, varför kratta när det finns löv kvar på träden??? Tyvärr tycker inte min lika dant ha ha. Men vi har en "Swiper" som sätts på gräsklipparen så det blir rätt smidigt att "kratta".
Kram Ita

Louise sa...

jättefina bilder! kallt är det här med :) och det ska snöa på fredag :D Kramar!

carro sa...

Tack Faster, jaa jag ringer nog någon dag snart. Jaa, jag tror med att de är goa vänner nu. Blir saknaden någonsin mindre?! Stor kram till dej och familjen. Ni är ett fint stöd!

Lisette sa...

Hej!
TACK för att du tittade in i mon blogg:)) *GLAD* Välkommen igen!!
Åhhh vilka FINA bilder du har i din blogg!! Måste ju få fråga VAR du hittat din superfina björkkrans?? Den e ju helt oslagbar! :)

Vi hörs igen! /Kram Lisette
www.vardagslycka-lisette.blogspot.com

Vita små hjärtan sa...

Härliga höstbilder!!!!
Du verkar haft en härlig dag!
Kram Agnetha

Blåbärs och smultronstället sa...

Vilka underbara naturbilder du visar, så inspirerande!
Ha en trevlig helg!
Kram Susanne

Karin sa...

Glömde ju att gratulera dig till vinsten på brunsons....GRATTIS!!!
Kram Karin

Susanne i Okome sa...

Helt underbara bilder..vad jag saknar mest av allt nu är ljuset, hade vi bara haft det så hade jag nog fixat vilken årstid som helst..
I ditt förra inlägg kan jag inte annat än att hålla med, det är så orättvist eller hur man ska säga med sjukdomar som är obotliga och som man på inget sätt "förtjänar", bara totalt obegripligt.
Ang löv, så får jag nog erkänna att jag krattar aldrig, men det brukar en storm eller annat fixa.
Ha en riktigt skön helg och givetvis grattis till vinsten :)

snor och glamour sa...

MÅSTE TACKA ER ALLA FÖR ERA KOMMENTARER!!!! DET ÄR SÅ ROLIGT ATT FÅ DOM OCH JAG FÖRSÖKER SVAR SÅ GOTT JAG KAN!!
KRAM TILL ER ALLA <3

Susanne sa...

Hej,,Jag ville bara kika inom och önska dig en fortsatt go helg..Kram