fredag, september 04, 2009

Torsdag - bästa dagen på hela veckan!

Jag vet att det är fredag i dag och det är härligt men jag måste ändå slå ett slag för torsdagar! Dom är underbara! Kan det vara för att det är min lediga dag tro??

I går hade jag en härlig stund alldeles för mig själv när resten av familjen var i skolan och på jobbet. Passade på att pyssla lite. Med vad får ni se en annan dag...

Hann också med en tur till Hav och Sand i Frillesås som är en underbar inredningsbutik. Naturligtvis shoppade jag lite. Kan liksom inte låta bli...Mamma och pappa fick ett besök också. Satte en cerise cyklamen och en jättefin bukett med sommarblommor hos dom! Det blev så fint! Kan absolut inte fatta att det redan gått  två år sedan allt elände. Helt otroligt!
(Ja, jag vet att jag inte skaffat någon gravsten ännu! Det ÄR mitt STORA och DÅLIGA samvete men jag hittar ingen........måste ta tag i det och jag får väl sänka mina krav antar jag!)

På kvällskvisten gjorde vi oss vackra! :)
Louise klippte gubben och jag la mig i ett varmt härligt bad med nya numret av Drömhem och Trädgård....

Visst är torsdagar härliga?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Nej torsdagar är inte bäst. Jag gillar fredagar då man vet att man har en helg framför sig :) Men förstår att du gillar torsdagar.

Himla käckt med en dotter som kan klippa familjen! Det skulle man ha!

Härligt att lägga sig i badet med en ny inredningstidning. Det skulle jag också vilja göra men vi har inget BADKAR!!!
Kram Anette

Anonym sa...

Låter ju inte alls tokigt det där med torsdagar, jag gillar dem oxå för då e det snart fredag och helg!!!! Kan vi inte åka till den där butiken hav & sant tillsammans någon gång??? skulle vara så kul att bara umgås =). Var och fikade med Marja idag, frågade inte dig då du jobbar.... men det får vi ju ta igen tycker jag =). Vill att du ska veta att våran nyfunna vänskap betyder så mycket för mig, mer än du kan ana, både din och Marjas.
Kram Kram Ita
<3<3<3<3<3