torsdag, september 03, 2009

Gratulationskort

Några gratulationskort har kommit på beställning och då passade jag på att göra "ett gäng".
Här kommer lite smakprov på kort istoppade i krukor... (Tyvärr fotade i lite tråkigt ljus på altanen)
 Lätta och roliga och göra och kan varieras i oändlighet.
Tre kort i olika prisklasser.
Det översta blir ju dyrt att göra med tanke på alla rosorna.
På det andra använde jag mig av gamla "hemska" ljusmanschetter. Ett kul sätt att använda sådant som kanske annars bara ligger där...
Det tredje är gjort av bara papper. Har klippt ut blommor ur ett av mina favoritpapper och har stämplat texten i stället för att sätta bokstäver.
Till krukan har jag använt mig av mitt älskade craftpapper! Tyckte det passade bra som kruka men nu skall jag göra några mer färgglada också. Tror ni det kan bli rosa????

(Ja, den marinblå LO´n kommer snart. Den är klar, måste bara ta mod till mig att lägga ut något marinblått här... :)......huamej!)


8 kommentarer:

Myamia sa...

så härliga kort, spännande med annorlunda kort tycker jag. Jättefina :) kram

Anonym sa...

Vilken underbar blogg du har, så duktig du är, o så medryckande du skriver. Detta som händer i Kungsbacka är så man kan bli förb.Kommer lister i min väg kommer jag att skriva PÅ , tänk att behandla anställd så o BARNEN. Får hoppas att det kan stoppas men men dom har väl redan bestämt sig. Tack för att jag fick titta inom din blogg o njuta av litet smått o gott. Allt gott för kvällen o framöver En liten kikare

snor och glamour sa...

Hej du Anonym!
Tack för dina fina värmande ord! Det hade varit så kul att veta vem du är. Kan du inte ge dig till känna? :)

sofie sa...

Åhh va kul att höra från dig!! Fullt upp ser jag, och du e lika produktiv som alltid..sjukt fina grejer du gör!! Och vad Julia har blivit stor..! Och om möjligt ännu sötare för varje år!!
Jo allt e bra, mkt som har hänt sen vi sågs sist..:) Jag pluggar nu till Turismekonom i Kalmar, har gått ett halvår och stormtrivs..dock saknar man hästarna en hel del. Hästarna ja.. Vi har numera fått tillökning i stallet, Miche har fått ett litet stoföl, Glory...underbar liten flicka som är extremt duktig på att hålla oss alla sysselsatta. Vi har även köpt en B-ponny, Manfred..som jag hade som tillridningsprojekt men som har tagit oss alla med storm...vi och sälja hästar, det funkar bara inte;)Vad mer..jo! Vi ska få en lillasyster till, hon kommer nu när som helst...sjukt kul...men oj va många vi blir i familjen nu, 10 stycken..! Ska hälsa familjen:) ta hand om er och håll mig uppdaterad!! Alltid lika kul att höra från er!! Kramar Sofie

Amor vincit omnia sa...

Såg att systera mi hade fått lite presenter apropå ingenting.. Tänkte bara påminna dig om att du har en större dotter som kankse också skulle vilja ha presenter!!;)

Sen träffade jag en gamal klasskompis idag också, hon undra om jag ville ha jobb på Deep inne i gbg! Så nu kankse den stösta ska börja jobba nattklubb å som servitris igen! tänkte du kankse ville veta de!
ooo xxx

Therese F sa...

Åhhhh så fina.Kul med lite nya varianter. Nu blir jag också sugen på att göra sådana. Har du hittat på dem själv eller finns det en smidig mall?
Kram Therese

Anonym sa...

Förstår itne varför du är orolig för den marinblåa, jag VET, utan att sett den, att den kommer vara skit snygg!!.
Ser att du ändrat profil bild oxå, fint.
Kram kram & kram i 10000 till dig. Ita

Anonym sa...

Jo, just det. Framkallning... Jag har varesig tid eller lust att ladda upp på olika webb sidor så jag kör ett usb och expert kungsmässan. Köper sen ett "framkallningskort" för 375 kr för 250 bilder = 1.50 kr st. Kanske inte så dyrt som jag skulle vilja.... förr hade de ett framkallnignskort som kostade 500 för 500 bilder, det var bra, 1 kr st! Såg att ElBe inne i stan hade för 0.75 kr/st men jag vet inte mer om det, ska kolla det när jag har vägarna förbi.
<3 <3 <3 <3 <3 Ita