måndag, september 28, 2009

Pladder i ottan! =)


God morgon alla goa och glada!
Hoppas ni haft en bra helg och att ni nu bara läääängtar efter en heeel lååång arbetsvecka! Ja, jag tänkte väl det! =) =)
Det är väl den känslan man vaknar med på måndag morgon va?? =)

I dag när klockan ringde hörde jag hur regnet smattrade på rutan! Det hade varit såå skönt att dra täcket över huvudet och bara somna om men icke då! Det var bara att bita ihop och hoppa in i duschen!
Nu sitter jag här en stund innan mina dagbarn kommer. Huset sover (förutom gubben som är på jobbet sedan en timma tillbaka, stackarn) och här är så tyst och skönt! Får passa på att njuta av stillheten så länge man kan innan alla busbarnen bryter den. Nej, så farligt är det inte. Mina barn e så goa så! =)
Förutom jobb till kl 18 i kväll står det pyssel på schemat. I kväll blir det bl a målning. Har flera skyltar på beställning och sedan ett annat projekt som jag inte kan avslöja vad det är riktigt ännu. Det får ni se om någon vecka...


(Födelsedagspresent till min kollega från hennes familj)(Amor Vincit Omnia till dotterns goa svärmor)

Ha en himlans härlig dag alla kända och okända!


4 kommentarer:

hemma hos lilla mej sa...

Vist är det lite mysigt när det är måndag i alla fall.Vad fina skyltar du visar.Ha en mysig måndag.Har du mycket beställningar nu ?Är så sugen på en skylt.Men hör av mej om det gär bra.Ha det gott kraizar ~~~~~RITA~~~~~.

Susanne sa...

Kikar in och hoppas att din Måndag ändå blir en bra dag..Massa kramar Susanne
Jo föresten gillar dina skyltar jätte fina..Skulle önska jag kunde ..Skulle vilja skriva nått vackert på min Låda..Ja ja man kan inte kunna allt även om man bland önska..Nu har jag två v till sjukskrivning skal bli skönt att hitta balansen i lugn o o..Kram igen

Anonym sa...

Jag blir så matt Ann-Louise... Du har så mycket pyssel ork idér att jag får dåligt samvete.... :) Jag önskar jag hade en bråkdel av det. Men jag tycker allt du gör är super fint!!!! och väntar spännt på att se vad du mer har i kikaren
Kram kram <3<3<3<3 Ita

Nyckelpigan sa...

hej svejs på dig - en fråga: vad kostar dom här skyltarna? vill du vara jättebussig och svara i min blogg.
jag tror också att vi har "känt" varandra tidigare på bloggspace. visst var det du som hette där alab? själv är jag nyckelpigan både här och fortfarande på bloggspace.
www.nyckelpigan.bloggspace.se
och länken till den andra bloggen får du nu i min kommentar.
ha en jättebra helg - kram