söndag, augusti 30, 2009

Nyklippt vovve!

Nu såg hon för bedrövlig ut vår lilla Loppe-Stina. Hon var så långhårig och sträv så det var verkligen dags att ta fram trimmern och skala helt och hållet.
Så här fin blev hon! Hon blir underbar när hon är klippt och jag tror hon gillar det själv också för hon springer och busar och blir helt sjövild efteråt. Man kan inte tro att hon är 11 år då! Synd att ni inte kan klappa henne för hon är lika mjuk som en valp igen!

Kärt barn har många namn. Egentligen heter hon 4 fun´s Sprite ( 4 fun är kennelnamnet och alla i hennes kull döptes efter drickor) men det är lite jobbigt att kalla henne det så det har blivit Wilma. Kent lurade dom på hans jobb en dag för 100 år sedan att hon hette Loppe-Stina. Dom trodde sedan på fullt allvar att hon hette det, vilket resulterade i att hon naturligtvis ofta får heta det!  Wilmis och Wilmson är andra namn hon också går under....Stackars hund!

Nu har då också denna helgen sprungit förbi..... vart 17 springer dom någonstans? Jag hittar dom inte. Det är likadant varje söndagkväll. Jag letar och letar men helgen är och förblir borta. Kanske kommer den tillbaka på fredag. Hoppas det!

Nu har vi en ny vecka att se fram emot. Hoppas den bara har bra saker med sig både till dig och mig!!

4 kommentarer:

Karin sa...

Så liten söt!!

Gizmo sa...

Tack för kommentaren i Gizmos blogg! Tyckte det kunde vara kul att starta en blogg. Men det händer inte så mycket intressant i mitt liv så då får Gizmo skriva om livet som hund istället. ;-) Vad fin hon är Wilma som nyklippt! Jag ska länka till din fina blogg. Kram Anne.

Hästskit & Vardagsliv sa...

Wilma e ju sååååå go när hon är ny klippt. Man vill bara krama henne hela tiden.

Susanne sa...

Loppe Stina va väl ett gulligt namn..Så söt hon är..
ja du vart tar helger och dagar vägen..Undrar också..Kram