söndag, augusti 23, 2009

Någon som såg vart helgen tog vägen?Helgen har gått i rasande fart!

Alldeles nyss var det fredagkväll!

Nu i kväll fick jag för mig att det var lördagkväll men insåg sedan att "shit" det e ju söndag och skola i morgon! Dags att slänga lillskruttan i badkaret alltså! Nu får man ställa om sig när man har en skoltjej som skall upp på morgonen. Hon har ju haft den fördelen att kunna sova hur länge hon ville då jag jobbar hemma. Nu är det slut med det!

Nu är jag helt mör i kroppen. Stel i nacken och axlarna. Har målat simslådorna under taket. Ett MYCKET dumt ställe på huset att måla. Det spelar ingen roll om man använder stege, ställning eller trappstege. Hur man än gör så skall man måla uppåt och taket är liksom i vägen. När allt är grundmålat skall det för säkerhets skull målas en gång till!! Ja ja undrar om vi blir klara någon gång!? Ibland känns det som det står stilla. Jag tycker det är roligt att måla annars men INTE simsen...

I går hade vi i alla fall en kille här som tittade på vår trädgård. Han skall hjälpa oss att gräva, lägga stenar och göra ny gräsmatta. Vi gick här och planerade och han trodde dom kunde börja om ca två veckor. Hoppas det blir så! Härligt!!

Nu har jag lovat skruttan att lägga mig och läsa för henne så vi får höras i morgon!

Sov gott alla vänner!

1 kommentar:

Anonym sa...

Nä jag vet inte, den bara försvann liksom.... Jag har oxå målat simsluckor.... hatar det.... men P har inte tålamod så det blir jag som får göra det, lillstugan är numera vit! Gud va kul om ni kan börja med trädgården så snart!!
Annars kan du komma hit och påta hihihi.
Kram Ita <3 <3 <3