måndag, augusti 24, 2009

Härliga sol!!Första dagen på denna veckan är avklarad. Har haft en härlig dag ute med dagbarnen. Min bästa vän solen har ju varit framme!!!

I morse när jag skulle lämna lillskruttan i skolan blev hon hysteriskt ledsen när jag skulle gå. Hon klamrade sig fast vid mig så fröken Åse och jag fick bända loss henne så jag kunde smita iväg. Kan ju inte vara med henne i skolan varje dag! Det hade gått bra sedan så det är bara avskedet hon inte fixar. Känner igen det med en del dagbarn som man fått bända loss från sina föräldrar i hallen. Dom slutar när dörren är stängd så det är inte så allvarligt som det låter. Det värsta är för föräldrarna som får gå iväg till jobbet med gråten i öronen! Nu är det min tur att gå iväg med gråt i öronen!! Hoppas det går över efter denna veckan.

Hon hade haft så kul så hon ville inte gå hem! En klasskamrat földje med oss hem och dom har lekt i flera timmar nu. Kul med nya kompisar!

På dagen i dag kom Diana hem hit. Hon skulle rida Sigge och hämtade sina ridkläder. Alltid lika roligt när hon är här!

Nej, nu väntar tippen på att jag skall komma och slänga skräp och sedan väntar ICA på att jag skall komma och handla! Önskar bara att det var något roligare som väntade på mig men tyvärr inte i dag!

Ha det strålande vänner!
3 kommentarer:

Anonym sa...

Lilla skruttan.... Det är ju bra att du vet hur det är, att de slutar menar jag. Hoppas för er båda att det går över.
KRamar till dig!!!! <3 Ita

Anette sa...

Hoppas det gick bra att lämna på skolan i dag! Inte roligt när dom är ledsna när man går. Visst går det över men det är så hemskt att höra den hjärskärande gråten.

Kul när dom stora barnen kommer och hälsar på. Även om det ibland bara är för att äta eller låna pengar ;) Man njuter ändå!

Kram i solen i dag!

Bittan sa...

Hua, va jobbigt Lisen var 3 när hon började dagis och det var mycket gråt. hon sa -Varför gör du så här mamma? Det gör ont i hjärtat, men det var bara att sätta sig och förklara att jag måste jobba. Kram på er!!!