söndag, maj 03, 2009

Street dog

I dag har det varit dansuppvisning i Kungsbacka. Temat var Disney. Tror alla i hela Kba kommun var där och tittade för det var "knökat" överallt. Både parkering, cafeteria och inne på teatern. Alla barnen var jätteduktiga och här kommer en bild på Julia och några av hennes kompisar innan dom skall gå in på scen och vara Street dogs...


Dom dansade ca 20 st tillsammans och var jätteduktiga!

Efter föreställningen var slut såg jag att en del barn (typ över hälften) fick blommor. Det var ungefär som på studenten eller liknande. Jag hade inte haft en tanke på att man kanske skulle ge Julia vackra rosor i cellofan efter hon dansat, men det hade som sagt över hälften av alla mammor, pappor, mormödrar, farmödrar och liknande tänkt på så jag stog med svansen mellan benen, brustet hjärta och höll en dotter i handen där tårarna rann så hundnosen smetades ut på kinderna.

Som tur är dök det upp en räddare i nöden som sett min lilla ledsna hund. Hon kom med tre härliga rosor och sa att dom självklart var till Julia.

Tack snälla Carin för att du hjälpte en mammas brustna hjärta att läka lite!

Julia blev jätteglad men var ändå lite ledsen för att det inte var cellofan på rosorna! Mamman med hjärtat som fortfarande blödde lite åkte givetvis till Kungsmässan och köpte rosa rosor med cellofan runt!

Nu var dagen räddad på riktigt!

Av detta lärde jag mig att ALLTID ha rosor i cellofan med mig när jag går på teater!

God natt!

7 kommentarer:

Polargrevinnan sa...

Hej!
Nu är jag hemma i Sverige igen. . Det var svensk sommar i Tunisien 23-24 gr.
Vad roligt att läsa om "din vardag".
Skönt att det löste sig med rosorna. Vad ont det gör, när man ser sitt barn ledsen.
Fin häst ni har. Vad spännande om ni blir med föl.
Ha en bra vecka. Kram Viola

Karin sa...

Ojojoj, det hade inte jag heller tänkt på...Tur att det finns snälla människor och att man kan lösa det efteråt. Det är bra gjort av barnen! Så snygg Lo du gjort när Julia var liten och åt själv! Jag tror att jag såg ett bidrag från dig i Scrabooking mm. Mycket fint! Jag ska prova på att scrappa med craft, ska bara hitta papper först.....Brunsons ska försöka ta hem craft. Ha det så bra!!!

Sockergrynet sa...

Vilka sötnosar på bilden!! Sötare hundar får man nog leta efter. Vilken tur att det löste sig med rosorna, det är inte lätt att tänka på allt... framför allt inte när det är första gången för en sådan här sak. Jag hade också missat det!!

Stor KRAM

Jannike sa...

Listan var väll fin va? hihi:) Och grattis till Louise

Susanne sa...

Fy vad hemsk man känner sig ja jag förstår att ditt hjärta gick sönder..Men man kan inte tänka på allt som mamma..Tur att det löste sig..Barna tårar är inte kul..Massa kramar till dig..

Anonym sa...

Nä men lilla vovsingen... Vem hade tänkt på att ha rosor i celofan med sig?? inte jag iaf. Dansuppvisning.... drömmer mig tillbaks, gud vad roligt det var, älkar att dansa!
Kram Ita

Louise sa...

aww vad gulligt. Jag hade också disney tema när jag var liten. Det var första gången. och jag älskar att dansa :) Endel ger blommor och endel inte. det är inget att skämmas för :) jag fick blommor någongång och någon gång inte :D Kramar till dig