söndag, maj 03, 2009

Kakan...

I dag har Kakan (Skaka Loss) startat på Årjäng. Vi hade inga större förväntningar på henne då hon galopperat i sina senaste starter. Hon var som vanligt favorit (varför förstår vi inte men hon är det varje gång, kanske för att Johnny Takter körde)) och då brukar det ju gå åt skogen.
I dag skötte hon sig faktiskt bra. Höll sig på benen utan att galoppera även om bakaktionen inte såg ut att vara den bästa! Hon fick ett tråkigt lopp. Hamnade tredje invändigt och låg där hela loppet men på upploppet kom hon ut på något sätt och hon slutade 3:a.
Våra planer är ändå att ta hem henne och betäcka henne. Troligtvis kommer hon hem nu i veckan. Vi skall fundera lite till...och även fundera på val av hingst! Någon som har ett bra förslag? Louise vill att vi tar en halvblodshingst på henne! Hon vill ha en hopphäst!
Det vill INTE gubben!


Kakisen en dag i hagen...

4 kommentarer:

Sockergrynet sa...

Ser fram emot att få träffa och klappa på Kakan!! <3

Susanne sa...

Valet är givet..Tap In så klart, då blir det ett suveränt föl och du får en efterlängtad TapInnare ;)
Jag läste om er toppenhelg med Sigge, jättekul..men vem är Sigge? du får ge en presentation om honom ;)
(eller är det kanske bara jag som missat vem han är?)

Miss Muffin sa...

Stort Grattis till Louise som fyller år idag...!! Imponerad nu?? Det var Emma som kom ihåg förstås...hon hälsar till Louise!!Kramizar!

Anonym sa...

Jag har fölkort att köpa billigt hos Östgöta Hingstdepå. Kolla om någon av hingstarna duger, svenskt eller franskt.Hör i såfall av Er till foderleverantören