måndag, april 20, 2009

Småprat och lo´s...

Är hemma i dag. Vaknade i morse och mådde pyton. Skulle haft fyra barn men det är inte så bra att ta hem en massa barn när man mår som en pytonorm. Trodde faktiskt jag skulle bli liggande hela dagen med en spyspann bredvid mig, men det blev inte så som tur var.
Har precis ätit middag och fått behålla det. Skönt!

När man får en sådan här ofrivilligt "ledig" dag får man passa på att scrappa lite. Har gjort några layouter och även virkat cupcakes.

Den första är en på mig själv!
Lite konstigt att scrappa om sig själv men den är till mitt BOM album (BOM = Boken Om Mig) och eftersom jag aldrig är framför kameran så blir det albumet inte så fullt.


Nästa är också på mig eller mina fötter i alla fall...


Ego igen... Vart färgen tog vägen vet jag inte. Den är lite mer rosa i verkligheten...Lite mer fötter! Vet inte varför jag scrappar fötter. Kanske för att man äntligen kan slänga av sig strumporna och gå barfota, vilket jag älskar och gör ända in i oktober... Denna lo var svår att få riktiga färger på när jag fotade. Ni får hålla till godo med detta...


En liten detaljbild...
Har gjort en till lo men den skall jag skicka in till tävlingen hos Brunsons och jag vet inte om jag får visa den i bloggen innan...

Nu skall en cupcake bli dekorerad... vi hörs senare...
Kram Ann-Louise

6 kommentarer:

Marie sa...

Uuuunderbara layouter!!! Älskar den med dig !! Alltså den med ditt ansikte och inte fötter... helt underbar som sagt!!

kram

Ita sa...

Kul att få se hur du ser ut på ett lite större foto =), en rikgtig snygging!! Härliga Lo, visst e det underbart att stoppa fötterna i varm sand!
Kram

Polargrevinnan sa...

Vad glad jag blev när jag såg att du tittat in till mig.
Varje gång, som jag tittar in till en blogg, blir jag lika förvånad hur olika bloggarna ser ut. Men de är väl som vi - olika personligheter, och det är det som gör bloggning så spännande.
Jag blrv inspirerad av din scrapbooking. Vad fint du gjort.
Jag har alltid älskat att göra fina
fotoalbum, kanske jag kan utveckla det. Hoppas du visar mera, vi ses
hälsar Viola

Emelie sa...

Heej spykråka!

Vet inte om jag vågar skriva en kommentar tänk om vi blir smittade då dödar mamma mig! ;)

Hoppas att ni har det bra. Tycker faktiskt att du kan ta och kika in på min blogg nu när jag har kikat in på din :P

metrobloggen.se/eklof

Kram kram Emelie

Marja/miss muffin sa...

men vad du scrappar på..underbart!!! Tjusig som alltid är du..tänk om jag har ett "snyggt" gammalt foto på dig från underbara 90-talet, då vi hade såååå snygga kläder...hmmm

snor och glamour sa...

Hej Marja!
Jag hoppas INTE du har något sådant kort i dina gömmor ;) Risken är väl ganska stor förstås. Jag skall nog hitta något på dig också ha ha!!
Kram kram