söndag, april 19, 2009

Härlig lördag och tack Linda!


Mina köksfönster har fått blomsterlådor!

Hej alla underbara!

Egentligen skulle jag inte sitta här och skriva utan det skall fixas och grejas både inne och ute.

Det ser varmt och skönt ut i dag men jag tror tyvärr det är lite kallare än man tror. Grannen håller på för fullt i sin trädgård och han är ganska påpälsad tycker jag. Hoppas bara det är han som är frusen av sig! :)

Hade också tänkt att greja i trädgården. Mitt arbete i trädgården är dock inte lika kul som grannens. Han håller på att kratta och elda och göra fint! Jag skall samla ihop virke och spill och bröte efter snickarna. Inte lika kul...

Gårdagen var underbar!
Den började med Julias dans och därefter följde hon med en kompis hem. Då passade Linda och jag på att åka in till Göteborg. Där hamnade vi naturligtvis på Inex (stavas nog inte så) och Arkivet (scrapaffärer för er som inte vet...)
Som vanligt hittade vi en massa kul men inga kraft som vi var där för! :(
Blir såååå trött! Har varit i fyra scrapaffärer på två dagar och ingen kraft!! Jag måste ju ha det tills på lördag när vi skall till Halmstad på scrapmara!
Hur kan man driva en scrapaffär och inte ens veta vad kraft är???? (Danska vägen såg ut som ett frågetecken och förresten...en charmkurs hade inte skadat där!!)

Hur som helst så hade vi en härlig eftermiddag i stora staden. Vi åt glass på Avenyn och tittade på alla tokiga Göteborgare som fått soldille! Gud va jag e glad att jag bor vid havet och slipper ligga på en gräsmatta på Avenyn och sola :).....

Kl 4 åkte vi hem. Tog en tur till ICA Maxi i Kungsbacka och vi hann även med Kungsmässan en sväng!
När kl var 5 tänkte jag att det var hög tid att hämta Julia men då ringde dom precis och sa att hon inte alls ville komma hem. Du kan komma vid 8 om det passar dig! Javisst! När jag kom för att hämta henne kl 8 hamnade jag på en jättefin dansuppvisning. Julia och kompisen dansade medans de andra barnen i huset spelade piano och fiol!
Det var en jättefin avslutning på en alldeles underbar dag!

Linda! Tack för att du var uppe i ottan och gjorde stallet så vi slapp tänka på det på hela dagen. Tack även för att du såg till att hästarna kom in på kvällen och fick pyamas och kvällsmat!! :)
(Du är guld värd och världens bästa vän, vet du det??)

Nej, nu skall det fejas, grejas, pysslas och virkas cupcakes. Har fått beställning på en cupcake med ett hundben på.....(bild kommer senare)

Hoppas alla ni goa där ute får en solig och fin söndag!
Kram Ann-Louise

3 kommentarer:

Ita sa...

Trist när man inte hittar det man vill ha, händer allt för offta tycker jag... håller även med dig om att det ser skumt ut när folk lägger sig i bikini mitt i stan... Tacka vet jag "landet" ha, ha, ha. Men Maxi.... varför inte Kvantum?? *ler* (måste ju slå ett slag för min arbetsplats *ler*)
Kram på dig

Anonym sa...

Hade gärna följm med men vi e bortbjudna på lördagen, nästa gång kanske. vadsen e köpt på VIFAB, ligger runt hörnet vid SO Börjesson och Indiska resturangen. När jag var där stod de längst upp på hyllan. Fråga annars, det fanns nog 2 el 3 kvar när jag var där, annars ska de få in en variant inne på Atmosfär inne i stan (tyg & möbelaffären på härnet på storgatan)
Kram Ita
Ps Tackar som frågar förrästen.

Susanne sa...

Hej..Vad är Kraft..eller stavas det Craft? Finns det inte på Panduro?..Du vet jag kan ingenting om det där..Charm kurs är det många som jobbar i butik och en hel del andra för den delen behöva gå på..Man undrar ibland vad det är med folk...Kram till kvällen