söndag, oktober 26, 2008

Rosa bandet!Det finns många sätt att stödja Cancerfondens arbete. Förutom att skänka en slant till insamlingen hoppas jag att ni ALLA köper var sitt Rosa Band.

Årets Rosa Band formges av glaskonstnären Ingegerd Råman som formgivit mycket för Orrefors Glasbruk. Varje Rosa Band är unikt, då inget är det andra likt. Varje Rosa Band är del av ett långt sidenband där ord som kärlek, vänskap, empati står tryckta, och varje band består av olika kombinationer av orden.

Köp ett Rosa Band och hjälp till att bekämpa den vidriga cancern!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej,
Sedan du ar en av alla dessa som stodjer Rosa bandet har jag lust att fraga dig vad du anser om alla artiklar och dokumentaren som granskat Rosa bandet? (Om du inte redan sett den forslar jag att du tar en titt pa Pink Ribbon inc)
Det verkar ytterst konstigt att stodja en organisaton som har Astra Zeneca som sin storsta sponsor, av naturliga anledningar, (och da meanr jag sjalvklart alla cancerframkallande utslapp)
Vad tycker du aven om alla cancer-patienter som anser att man exploaterar deras sjukdom?
Det verkar ocksa valdigt motsagelsefullt att kopa sma sota rosa produkter i kampen mot cancer nar det enda man gor ar att bidra till mer kemikaliska utslapp i naturen. Finns det nagon som helst dokumentation pa vart alla inssamlade pengar gar till?
Trist att sa manga manniskor ar kan vara sa naiva och opalasta nar det galler ett sadant amne och att ALLA tidningar och foretag inte granskar detta istallet for att stodja denna organisation.

Tack! Maria