fredag, november 09, 2012

Mamma!

5 helt ofattbara år har gått sedan du lämnade oss!

Saknar dig så otroligt mycket. Varje dag gör fortfarande lika ont.
Jag önskar så att du hade fått se vilken underbar fin tjej Julia har blivit. Hon hade så gärna velat ha sin mormor i mer än bara 4 år!
Ditt lilla charmtroll till barnbarnsbarn hade du älskat! Man får många goa skratt av honom och han hade älskat att gå omkring med dig i trädgården och till stranden. Så som du alltid gjorde med hans mamma när hon var liten.
Jag hoppas du har det bra där du är med pappa!
Hälsa honom så jättemycket och ge honom en puss från oss!

Jag vet inte om facebook finns hos dig men jag måste visa dig något som Louise skrivit på sin facebooksida. Jag tycker det var så fint och jag vet att även dina tårar rinner på din kind mamma!
Älskar dig!
ooo xxx

"‎5 år av stor saknad, sorg och tomhet, mycket har hänt sen du lämnade oss, ditt barnbarn har fått barn, du hann aldrig få träffa honom, ditt andra barnbarn har träffat kärleken i livet, han fick du aldrig heller träffa, ditt minsta barnbarn har blivit så stor och du missar hela hennes uppväxt, hon hade behövt en mormor genom åren så som vi andra två fick uppleva dom med dig! Din dotter som är min älskade mamma saknar dig något fruktansvärt! Du lämnade oss för tidigt och det är orättvist! Du hade många år kvar att leva men jag lever dom för dig! ♥"


 


9 kommentarer:

Tanja sa...

Kram

Ingela sa...

KRAM!

trademark monitoring sa...

I really like your blog it's really nice. I really enjoy here. & Your article its so unique its amazing. Thanks a lot for sharing. Keep blogging.


trademark law in india
trademark litigation
patent searches
patent filing
patent attorney

Christine sa...

Åh, brände i halsen när jag läste dom fina orden och det kom en tår!! Kram på er alla/Christine

Linda sa...

Å så fint skrivet. Det snörpte till i halsen när man läste.
Förstår att hon var en mycket älskad mamma och mormor.
Kram Linda

Black Iris sa...

Men vilket fint inlägg..
Riktigt rörd blev jag..

Kram Maidi

Susanne sa...

Underbart fint skrivet... så mycket kärlek bakom dessa orden och jag blir så rörd. Mina tårar rinner( så här känner jag för min saknade mormor som sonen aldrig fick träffa. Men min älskade mormor var den första som fick höra på sin dödsbädd att jag väntade barn). men nu får jag skärpa mig, det kan ju komma en kund :) Önskar dig en fin helg! Kramizar Susanne

Eva sa...

Jättefina ord.

Elin sa...

Så fina ord av er båda.
Jobbigt att sakna någon så fruktansvärt mycket.
Kram