onsdag, april 11, 2012

Här hemma härjar...

...MAGSJUKAN!

Blääää!!

Julia fick det i går kväll och har kräkts i natt.
Hoppas innerligt ingen annan av oss blir smittade. Jag har tyvärr en tendens att åka på det någon gång om året men har redan haft en sväng detta året.

Fördelen med att vara hemma med sjukt barn i dag var att tvättstugan fick sig en omgång. Nu är det rent, fint och bortplockat där. Skönt!

Ha en go torsdag!


5 kommentarer:

Susanne sa...

Håller tummarna att du slipper få denna hemska magsjuka... själv är jag lyckligt lottad och åker aldrig på magbesvär... Det sägs att var femte person hör till dem som brukar klara sig!? Hoppas att ni är friska till helgen och kan njuta av lite ledighet.
Kramizar Susanne

Ella sa...

Nä fy så tråkigt med magsjuka. Stackars lilla Julia. Hoppas hon mår bättre nu.

Black Iris sa...

Usch och fy för magsjuka. Det vill man helst slippa..

Kram Maidi

Birgitta sa...

Magsjuka vill vi inte ha!
Hoppas ni kryat på er och kan njuta av påsklovet i stället!

Kraam

Veronica sa...

Tjingeling!

Först av allt vill jag tacka så mycket för din snälla kommentar på min blogg. Att du gillar min sida gjorde mig mycket glad! Jag har läst runt lite här inne hos dig och din berättelse om dina kära föräldrar berörde mig otroligt mycket, det kom faktiskt t.o.m en liten tår. Du skriver så fint om dem och jag tror alldeles säkert att de någonstans där uppe ser dig sitta och skriva om dina känslor och saknaden över dem.Håller mina tummar för att din vardag i fortsättningen ska vara härlig..det förtjänar du!!! Ser att vi har samma intresse vad gäller pysslandet. Dina skyltar och doftpåsar gillar jag mycket.

Hoppas att ni är friska i familjen igen...för kräksjukan är inget skojigt, varken för vuxna eller barn. Nästan det värsta jag vet, tror jag.

Ha det gott!
Kramelikram Veronica