torsdag, mars 31, 2011

Femte vårtecknet!

Oj vad dagarna går! Det är redan torsdag och jag har inte kommit med mitt vårtecken för denna veckan.
Vivekas vårteckenutmaning är redan inne på femte veckan och nu börjar man se att våren är på gång!

I rabatten på jobbet har påskliljorna börjat visa sig.

Hemma har jag satt några påskliljor i min mjölkkanna...


...och även i en vas på altanen.

När jag var i Ullared i går köpte jag tre stora grå/svarta krukor. Dom ska stå utanför häcken och hindra posten och tidningen från att köra sönder vår gräsmatta där ute. Dom har tydligen ingen ratt på sina bilar utan måste köra rakt över gräsmattan vidare till grannen utan att köra ut på asfalten emellan.
Nu när vi lagt ner åtskilligt med tusenlappar på att lägga både sten och gräsmatta där för att slippa gegga så är det inte kul när dom kör sönder det med en gång. Får väl se om några krukor kan hindra dom!

Ska bara fundera på vad jag ska ha i krukorna. Vill inte ha vanliga sommarblommor utan tänkte ha något som är lite högre och som inte behöver skötas varje dag. Är inte så förtjust i vintergröna buxbom och sådant annars är ju det en bra växt att ha till sådant. Någon som har någon idé? Det ska ju även funka på vintern så dom slipper stå tomma då.

Tipsa mig gärna om något du tycker är bra!

Må så gott!

Kram Ann-Louise!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vilka härliga vårtecken!
Snygga krukor! Dom blir säkert jättebra stopp för posten och tidningen. Hoppas jag!
Har inte speciellt gröna fingrar så jag kan tyvärr inte tipsa dig om vad du ska sätta i krukorna mer än en Sockertoppsgran kanske!

Må så jättebra...:) Petra

ItaPita sa...

Skulle just förslå buxbom...... Annars e blommor och jag inte jätte vänner....
Kram

Jessica sa...

Hej! Såg att du funderat klart över dina krukor. Gick förbi ikväll:) Har du sökt bygglov för dom;) Skojja lite, de blev ju kanon! Den som inte ser att man inte ska köra på gräset nu bör ju inte ha körkort iaf. Hoppas allt e bra med er. Måste snart få ihop en bio för tjejerna. Kramen<3 Jessica