torsdag, mars 10, 2011

Förskola, kök och natti natti!

Egentligen hade jag tänkt att gå och lägga mig nu. Ska upp innan tuppen i morgon och även få med min lilla morgontrötta dotter. Det är min tur att slå upp portarna på förskolan i morgon bitti och även bjuda alla morgonpigga barn på frukost.

Först tänkte jag bara visa bilder på min köksgrupp som är färdig sen ett tag tillbaka. Det enda som saknas är svart fuskskinn till kökssoffan och någon text på dess rygg.

Jag är supernöjd att jag förvandlade min ekgrupp till något mycket ljusare som jag måste säga att jag blir mycket gladare av.

Med lite slipade kanter behöver jag inte skälla på barnen om dom skulle göra en repa. Praktiskt va!?

Vi använder köksgruppen mycket flitigt! Som här t ex!

NU är det läggdags! Tror jag ska kika lite i "Hus & Hem" som jag köpte i går men inte hunnit läsa.

Natti natti och kram till er alla som så troget tittar in till mig och gör mig så glad med era besök! Blir även överlycklig för ett litet hej innan ni drar vidare! ;)

♥ Ann-Louise ♥

5 kommentarer:

ItaPita sa...

Hej <3. ;)
Kram

Marja/Miss Deerest sa...

Hej:) Är ju i STH men behöver du din apparat (glömde...) så kan du få den för Sandra bor hos mig. Ha en mysig helg, värsta kramen

Hoffmans Design sa...

Snyggt har inte hunnit handla än.
Ha en bra helg Kram

Anonym sa...

Din köksgrupp blev verkligen jättesnygg! Jag skulle också vilja måla om min köksgrupp(också ek) men jag är alldeles för feg och sen är jag inte lika duktig på det. Blir bara kladdigt (tror jag).
Om jag nu skulle få ett ryck...vad använder du för färg?

Ha en fin helg. / Malin

Sara sa...

Snygg köksmöbel!Vad djärv du är. Kul med folkj som vågar!