onsdag, januari 26, 2011

Min byrå är klar och jag blev jättenöjd!
Har fixat och donat lite i sovrummet som äntligen börjar bli klart. Lite smågrejer är kvar såsom skjutdörrarna till den stora klädgarderoben och ett skåp som ska dölja elcentralen.


Byrån före makeovern...

När min morfar dog 1989 ärvde jag hans gamla sjömanskista. Den hade han alla sina ägodelar i när han var ung och var till sjöss. Tyvärr vet jag inte exakt årtalet men den är ungefär 100 år gammal. Den är alldeles maskäten och det som ser ut som prickar på den är maskhål. Charmigt tycker jag! När jag fick den var den blå (vilket jag då inte gillar) så jag lutade av den och så här har den sett ut sedan dess. I dag gick jag lös på den med lite färg. Ja, vit naturligtvis! Tänkte även skriva en text på den. Något som symboliserar min morfar. "En sjöman älskar havets våg" kanske....Jag får fundera på det.

Kram Ann-Louise

4 kommentarer:

Karin sa...

Jisses vad snygg byrån blev. och vilket sovrum sedan...Underbart! Älskar stilen och du har verkligen fått mysfaktorn på högsta nivå.

hemma hos lilla mej sa...

Mmmmm vad snyggt du har gjort.Byrån blev hur snygg som helst.Ja hela sovrummet blev underbart.Ja det var mysfaktor på högsta nivå.Ja det har du lyckats kanon med.Ha en underbar dag.Varm kram Rita ♥

Monika sa...

Wow så snyggt, blev ju hur sugen som helst på en likadan.

Malin sa...

Hej!

Här kommer länken till sidan med Taras bror! Skrolla ner till 14/1.

Va fin byrån blev, tänk om man ändå var lite pysslig!

Ha det bra!

Malin

http://lindaskriver.blogspot.com/search?updated-max=2011-01-19T22%3A34%3A00%2B01%3A00&max-results=8