tisdag, november 09, 2010

Tre år sedan....

I dag är det tre år sedan min älskade mamma förlorade sin 17 år långa kamp mot sin cancer!
Först bröstcancer som spred sig till skelettcancer och slutade med lungcancer!

Trots tre år så är saknaden fortfarande enorm! Tiden läker inga sår och jag önskar av hela mitt hjärta att både mamma och pappa lever vidare på en plats som är totalt befriad från denna helvetessjukdom!

Mamma och pappa vi älskar er!!

5 kommentarer:

Linda Griffin sa...

Stor kram ♥

Aase sa...

Tiden läker, på ett sätt men det tar tid jag vet! Tänker på dej!
Kram Aase

pappa B sa...

SNOR OCH GLAMOUR vilket jäkla härligt namn på bloggen. Vad glad jag blev att jag hittade dig då du låg granne med mig idag (på bloggen :o))Nu måste jag komma hit fler gånger.
Ha det så bra och då det g'äller saknaden av dina för'älsdrar så kolla in det ordsåpråk jag skrev då jag fick reda på att en av mina vänner i min lilla hemby gick bort i veckan. JAg har själv försökt att leva efter den devisen och jag tror att det fungerar även om det alltid kommer att finnas sorg kvar i hjärtat när man mister de man älskar.
Kram på dig och scrappa på nu innan tomten kommer.
PS: Får jag låna bilden där du skriver att det är dina bilder, har märkt att en del av mina dykt upp någon annnstans och det känns inte så bra.
pappa B

AnnikaS sa...

En hel bunt med kramar till dig! Det är en hemsk sjukdom, förlorade mamma för ganska precis ett år sedan och saknaden är stor. Jag minns min mamma med glädje och sörjer de dagar vi inte fick tillsammans.
kram Annika

ScrapKia sa...

Kram