måndag, oktober 04, 2010

Helgen var skön!

Jaha då var det måndag igen! Det är helt fantastiskt vad alla dagar, helger och hela veckor med för den delen bara rusar iväg. Om två månader är vi inne i december och har redan firat första advent! Inte klokt!!

Helgen har varit skön!
Fredagen började med att gubben och jag åkte till Kungsmässan och shoppade tillsammans. Kom hem med det ena och det andra, bl a en vit jacka till mig. Ja visst är det praktiskt med vit jacka när man jobbar som dagmamma och har hund och hästar?? Japp jag tänkte på det också och köpte den vita!! Skitsnygg! :)

Vi gick även in på Siba för att kika lite på en laptop men vi kom ut med en kaffemaskin i stället. Käckt va?!
På lördagen var det golftur för gubben, kalas för Julia och ? för mig. Jag fick allt dagen att gå trots att det inte var något inplanerat.
I går var det städning, gräsklippning och handling som stod på schemat. Lena och Tony kom en sväng och provsmakade en kopp latte som var helt klart godkänd enligt dom. Håller på att lära mig hur starkt/svagt jag ska göra och hur man bäst skummar mjölken. Det är en hel vetenskap det där!

Tara sköter sig alldeles utmärkt! Nu är min semester slut och hon får lära sig umgås med alla dagbarnen. Det ska nog gå bra tror jag. Det jobbiga blir väl att hålla kollen på alla leksaker hon vill äta på.
Hon äter, sover, leker, kissar och bajsar (oftast inne för ute hinner man inte för där är så mycket roliga löv och pinnar att leka med) och är allmänt underbar fortfarande! ;)

Ni får ha en go måndag och vet ni...snart är det fredag!

Puss och kram och nyp i rumpan!

6 kommentarer:

Rimna sa...

Vilken liten sötnos!!!

Mysigt att kunna ha djur fast du är dagmamma.

Eftersom jag är kommunal dagmamma så är det allergivänligt som gäller hos oss. Vi har tillochmed en allergipolicy att arbeta efter...

Ha en fin vecka!

HOUSE of ADELA sa...

Å hon är helt ljuvlig det lilla livet!=)

Kram
Adela

Rimna sa...

Jag har ju bara arbetat som dagmamma i snart 4 år. Jag bor och arbetar i Hallsbergs kommun så det kan säkert skiljas sig åt.

Vi håller precis på och nyanställer, det är så roligt att vi får finnas till efter en period av uppsägningar!

Kajsa sa...

åh tänk den som fick jobba hemifrån.. då skulle jag orka vara social på fritiden.. *asg*
men den lilla sötnosen skulle man vilja snosa på.. likaså kaffet..;P inte snosa då.. men smaka på..=)
kramen

Aase sa...

Så söt...skulle nog kunna bli en favorit hos mig ;)
Kram

Susanne sa...

Men,,det va det sötaste jag sett på länge vilket puss fejs..kram susanne