lördag, september 25, 2010

Rekordträffen...

Nu är jag hemkommen från en heldag i Mölnlycke. Har haft en trevlig dag med massa goa vänner och rolig scrap. Fick bara gjort två layouter men jag är ju ingen snabbscrappare direkt och man måste ju prata lite emellanåt också ;)   !!! För att inte glömma HANDLA! Arkivet och Scrapperiet hade sina butiker där och det var ju som vanligt kul att shoppa lite. Några julpapper, stansar, blommor, spets och snö följde med mig hem.  Vann en utmaning med en av mina layouter! Tyvärr var det lottdragning men ändå kul att vinna!
Foto kommer senare!

Mison på Scrapperiet har en helt underbar tatuering på sin underarm som jag är så kär i. Hade tänkt fota den och någon gång våga göra den men jag glömde fota och tur var väl det för jag vågar nog inte göra den ändå....fast Mison, om du ser detta får du hemskt gärna skicka ett foto på den till mig. ;)

Skickar en hälsning till Petra som av en händelse förstod att jag låg bakom denna blogg. Hon har följt den ett tag och det var så roligt att träffa henne då man ofta undrar vilka det är som är här inne och hälsar på. Jag gjorde en layout på vår nya valp Tara och då kände Petra igen henne och kopplade ihop ett plus ett som blev min blogg. :)

Nu är det dags att sova en stund innan vi åker till Gränna och hämtar Tara!

Ha en go söndag!
Kraaam!

5 kommentarer:

Eleonore sa...

Tack för en underbar dag igår och lycka till med hämtandet av er lilla bebis <3

Kram E

ItaPita sa...

<3 <3 <3 <3 mycket kärlek idag <3 <3 <3

Vill oxå tatuera mig men har inget bra objekt... Vill att Milo ska vara med på något sätt, var vet jag inte riktigt heller, måste nog spana in hennes tatuering =)
Kram och ha så mysigt

Bettan sa...

Tack för en jättetrevlig heldag!
Hoppas att ni får det helmysigt med eran vovve, kommer och tittar på den en dag. Kram

Aase sa...

Hoppas att allt gått bra med lilla Tara idag ;) Kramen Aase

Anonym sa...

Visst var det en hälig träff och så roligt att träffa dig IRL. Tack så mycket för den lilla hälsningen.

Hoppas allt gick bra med hämtningen av Tara idag.
Kram Petra