torsdag, augusti 05, 2010

Ber till högre makter!

I kväll ber jag till någon högre makt att vår älskade lilla Lucia skall klara sig! Hon ligger just nu på Blå Stjärnans djursjukhus och kämpar för sitt liv efter att ha blivit attackerad av grannens två hundar!

Tycker så synd om min lilla prinsessa som inte riktigt vet hur dålig hennes katt är! Det gör så ont i hjärtat!

6 kommentarer:

HOUSE of ADELA sa...

Ja du....jag har FULL förståelse för er och att det "blir krig"! Vi blev attackerade av en galen schäfer tidigare i somras som högg hej vilt efter både mina mindre hundar och mina händer! Helt chockad tog jag mig därifrån efter att i ren panik lyckats sparka hundskrället i huvudet...Hoppas och håller alla tummar at det går bra för er=)
Många kramar
Adela

Marja/Miss Deerest sa...

men herregud, de kan inte ha de där hundarna, de är ju fruktansvärt understimulerade och får aldrig gå ut. POLISANMÄL!!! Det är jätteviktigt att du gör det ifall något liknaande händer. Vi håller alla tassar o tummar. Jag vet att de är fantastiska på Blå Stjärna!!Ringer :)

Eleonore sa...

Jag hoppas verkligen att ni inte fick något tråkigt samtal under natten utan att Lucia klarar sig, jag lider så med er och skickar en särskild tanke till lilla Julia.

Kram E

sandra sa...

stackars Lucia ! Krama Julia i mängder ifrån mig .. Puss & Kram Sandra

Susanne sa...

Stackars kisse..Jag förstår din ilska,,jag älskar hundar men den sorten kan jag bara inte med..Borde förbjudas!! Hoppas att det går bra med kissen..Kram Susanne

Karin sa...

Usch, vad tråkigt. Jag håller alla tummar och tår för att lilla Lucia ska bli bra igen. Katter har ju nio liv och brukar vara bra på att läka. Håller med föregående, polisanmäl!! Såna hundägare ska inte ha hund och framförallt inte en ras som kräver mycket..