söndag, maj 16, 2010

Spring i benen!

Här är det fullt ös både hemma och i stallet!

Hemma har vi rivit hallen och håller som bäst på att bygga upp den igen! Låter som ett onödigt jobb....men gud vad fint det kommer att bli!!! :)

I stallet är det Stella som står för underhållningen! Hon är i dag 6 dagar och har så mycket spring i benen! Att springa i hagen med mamma är kul och när vi kommer in till henne är hon så kelsjuk så hon nästan kryper innanför skinnet på oss!

Stella Concuss.....världens goding!

Nu är det dags att röja efter hantverkarna. Jag städar och dom stökar ner och jag städar och dom stökar ner och så håller vi på så......kul kul.....men det kommer bli så bra så!!

Så här ser hallen ut just nu. Klädkammaren är riven och skall ersättas med skjutdörrsgarderober. Ser ni den fina blommiga tapeten bakom elskåpet? Det är från mitt flickrum på 70-talet! Mitt flickrum blev alltså en klädkammare när jag flyttade hemifrån!

Måste visa er en annan sak....jag hade en skjutdörr in till mitt rum och på insidan av den hade vi tapetserat en stor hästplansch! Jag ÄLSKADE denna dörr när jag var liten och mina kompisar var allt lite avundsjuka på den. ;) Skulle vilja ha kvar den som ett minne men tyvärr var jag tvungen att inse fakta så den hamnade på tippen!! Snyft!

Snygg va??

Har i alla fall sparat en bit av den blommiga tapeten som jag skall rama in som ett minne!

Ni får ha en fortsatt härlig söndag mina vänner!

Kram Ann-Louise

5 kommentarer:

HOUSE of ADELA sa...

Så söt hon är den lilla! Jag är själv en gammal "hästtokig" tjej som red hela min uppväxt och tog t o m lite lektioner för några år sen. Tyvärr räcker inte tiden riktigt till att göra det nu, men en dröm finns fortfarande om en häst så gammaljag är;) Kanske kan bli när min akillar flyttat hemifrån senare i livet och ta den tiden då!=) Just nu räcker det med hundar och katter, men är ju så djurtokig så jag skulle kunna ha en farm;D
Förstår om dina kompisar var avundsjuka på den dörren, ha ha....;)

Kram
Adela

Aase sa...

Åh vad hon är söt, lilla Stella. Kul med lite hemma projekt ;)
Syns på lördag. Kram Aase

ScrapKia sa...

Fantastisk härlig blogg!!!
Ramlade in här idag och fick en sådan härlig energi.

STOR kram
Kicki

...som inte kunde låta bli att lägga in dig bland mina favoriter i min blogg... ;-)

carro sa...

haha, men man får inte ha namn med i spelet ;) kramkram

Kajsa sa...

haha.. minnen är såå kul.. jag däremot hade hela väggarna fulla med hundplanscher.. ja en och en annan plansch med häst förekom.. men jag var nog mest hästtokig nrä jag hade varit med min hästtokiga kusin.. det smittade.. =)häst lekte vi alltid i bilen.. ( på den tiden behövde man inte säkerhetsbälte) vi tog hopprep och satte om nackstödet på förar och passagerarsätet.. satt på knä och galopperade i takt med att min morbror körde.. fy vad jobbiga vi måste ha varit.. hahaha.. ses imorrn
kramen