söndag, februari 21, 2010

Skolan e stängd...

Rektorn för skolan ringde och undrade hur det var med oss dagbarnvårdare...om vi kunde ta emot dagbarnen pga snön... Pga att ett tak rasat in på en tennishall i Vallda i lördags så stänger man alla skolor, fritids och förskolor i Kba kommun i morgon. Vi dbv är dom enda inom barnomsorgen som jobbar i morgon...
Julia blev glad när hon slapp gå till skolan...för att inte tala om Louise..... :)

En sådan dag det varit i dag! Har inte suttit en sekund tror jag...jo förresten när jag åt middag! Vi har skottat och skottat, fixat stallet och hästarna, handlat, lagat middag för att sedan avsluta dagen med strömavbrott!!
När vi kollat alla proppar och säkringar (köpt nya, bytt ut och mätt) konstaterade vi att det måste vara någon annanstans än bara hos oss...knallade runt hos grannarna som faktiskt hade likadant! Det var inte hela huset som gick utan bara en fas därför var det svårt att se om det var samma hos grannnarna. Ringde FORTUM (blä) som sa att dom visste om det och strömmen skulle komma vid 21 tiden...vilket den också gjorde!
Nu är det dags att krypa in under duntäcket med en härlig inredningstidning men innan dess måste jag visa en bild på gubbens is han skall ha i groggen till helgen!!! ;) Hi hi!


Den räcker nog till några groggar tror jag..... ;)

Ha en superskön måndag! Hoppas innerligt att man slipper skotta snö............!!!!!!!!!!


6 kommentarer:

Bodil sa...

Det var ingen dålig isbit. Behövs väl en mjölkaspann till groggen, eller?
Kram Bodil

Lotta sa...

Väldigt vad mycket tak som rasar! Maken har varit upp på garagetaket vid två tillfällen och när vi gick en promenad igår så stod det snöröjare på var och vartannat hustak. Vilken vinter!!!

Bittan sa...

Att vara ledig hade min Louise gillat ; ) Inte dåligt med snö ni/vi har, gubben var ute och skottade av uthustaket i går så nu är det mer snö på marken : (

Karin sa...

Ja, t.o.m här längst ner i söder vräker snön ner nu i kväll!! den isbiten lär nog räcka till många drinkar....

ItaPita sa...

Ja den här snön e nog på allas läppar... iaf om man har hus... Nu får det faktiskt räcka!! Kommer det mer så vet jag inte vart vi ska göra av det vi skottar??? Det är fullt och vallar precis överallt.... SUCK
Kram

jannike sa...

Den groggen blev han glad för kan jag tänka mej;)

De va den borta på kyrkan vi va på. Personalen va jätte bra, emn folket som va där va lite skumt:S De va typ 2 av 10 mammor som ens sa hej.