torsdag, januari 28, 2010

Liten dotter har blivit stor & Wish me luck!

Biltitten i går blev till bilköp i dag!
Nu är jag nöjd när jag äntligen får tillbaka min bil och Diana är nöjd med sitt bilköp! Hoppas nu bara att det är ett bra köp för att köpa bil är ju som att vara med i ett lotteri. Nit eller vinst? Det får tiden utvisa....  
Personligen tycker jag nog det är lättare att köpa häst! Där vet man ju mer vad man skall titta på än bara skalet...men det kanske beror på att det är roligare att köpa häst!!??


Den nya pärlan Peugeot 206 -06
(666 = djävulens nummer...hm...bra eller dåligt!??)

Å så var det det där med lilla vovven och bulan på sidan av magen!! I kväll åker vi till veterinären för att kolla vad det kan vara. Det som i somras började med en liten prick blev till en ärta för att i november bli en pingisboll och nu en halv tennisboll. Sedan strax innan jul har den vuxit mycket och vi skulle egentligen ha kollat upp den då men jag ville inte ha ett negativt besked innan julen så vi avvaktade. Hon har inte ont av den och det har gjort att vi avvaktat. Till saken hör att hon är 12 år och har epelepsi så prognosen kanske inte är så bra!
Vi får se vad veterinären säger så håll tummarna för oss halv 7 i kväll!!!


♥Wilma♥ & Bulan!

Återkommer med besked!

♥ Kram Ann-Louise ♥

5 kommentarer:

Anonym sa...

Lycka till i kväll med Wilma. Hoppas det inte är för tråkiga besked ni får, kanske går förändringen att ta bort. Skönt att hon inte har ont i alla fall!

Kul med bilköp, själv körde jag och Sofia av vägen i går kväll på väg till träningen, FY vad läskigt, men vi hade änglavakt, ingen mötande bil! Så i morgon bär det av till Mazda för att kolla av skadorna.

Kram Christine

Kicki sa...

Hej.Sorry att jag inte hört av mej,men det har varit mycket!En sån där Peageut(hur det nu stavas)har Linda i flera år så det blir nog bra.Lycka till med Wilma
Kram/Kicki

Karin sa...

Håller tummarna för Wilma!!! Hon ser inte ut på bild att vara 12 år, ser så ung ut. Hoppas att det ordnar sig.
Kram Karin

Susanne sa...

Grattis till bil köp..Blir kanske bättre än ny symaskin;) Jag hoppas så att vovven mår bra..Så söt där hon ligger..Kram

ItaPita sa...

Kan inte annat än hoppas att det gått bra!!!! Många 1000 tals kramar och kel till er!!
Kram <3 Ita