onsdag, januari 13, 2010

Första lediga onsdagen...

Jaha! Då var man ledig onsdag i stället för torsdag! Känns konstigt då jag i ca 10 års tid varit ledig på torsdagar! Ja ja, man vänjer väl sig! Men i morgon kommer jag ju tro att det är fredag hela dagen!


När man har skolbarn får man ju ingen sovmorgon heller! Det blir till att sätta klockan på 7 fastän man är ledig...och jag älskar sovmornar...i alla fall till kl 9. Det är så skönt när man lägger sig på kvällen att inte behöva sätta klockan tycker jag. En slags frihet på något sätt! Att inte vara tidsberoende! Men nu har man ju en liten prinsessa som skall upp och gå till sin mysiga skola så det är bara att slänga sina lurviga över sängkanten och kvittra lite glatt!!


I dag var det kallt när vi gick till skolan... - 6 grader!!! Minst 32 grader för kallt!!! Det dröjer väl tills vi har 26 grader här men jag väntar...och längtar!!


Planerna i dag är att slänga ut resten av julen som är kvar. Dvs granen och ljusstakarna! Bryr mig inte så mycket om att det är tjugondag Knut utan mest för att det passade då man är ledig. Ärligt talat hade granen kunnat stå ett tag till. Den är fortfarande jättefin och har stått och glatt oss sedan den 10 december!


Pepparkakshuset skall plundras med dagbarnen men jag tror bestämt att vi har en liten pepparkakshustjuv här hemma.... ;)


Nu önskar jag er en fantastisk härlig onsdag kära vänner! Själv skall jag nog ta mig en smaskig bit på vår morotskaka som Julia och jag slängde ihop!


Det blev en kärleksmorortskaka som Julia sa.... =) ♥
Ni får jätte gärna smaka en bit!

I dag tänker jag lite extra (ganska mycket faktiskt) på min vän som genomgår en tuff kamp mot sin cancer!
A, du fixar detta!! Jag finns för dig när du vill! ♥


3 kommentarer:

hemma hos lilla mej sa...

Här kvittras det oxå kl 6 nu när änglarna ska till skolan.men skönt oxå att komma upp.Men håller med visst är det gott med sovmorron.Men kommer man upp så blir det lite gjort.Ja du slänger ut julen.Jag fick visst någon energikick i måndags och tod det som var kvar.Hoppas inte du tycker jag tjatar !!!!!!Men hur får man din snygga text på bloggen ?Jag gillar den.God kaka ser bara så god ut.Ha en skön onsdag vännen.Varmkram Rita ♥

Anonym sa...

Och en annan jobbar 5 dagar i veckan känns konstigt att jobba onsdagar :) Men man vänjer sig :)
Jag kommer på fredag o hälsar på är du kvar då :slutar halv 2
kram Lena pena

Miss Muffin sa...

Det gör väl inget om du tror att det är fredag idag, på så sätt hoppar du ju över en arbetsdag....kram