fredag, oktober 30, 2009

Ordspråkshylla...

Min svägerska har precis förlorat sin älskade mamma och då tyckte jag det var passade  att ge henne en av mina målade ordspråksskyltar.
Tycker ordspråket passade henne så bra.


Tyvärr kunde jag inte fota då den hängde på väggen utan jag fick ställa den på en trappa. Hade lite bråttom för jag skulle till begravningen och kom på att jag glömt fota den. Därför syns det inte att hyllan sitter en bit upp på den bakre brädan. Ni får tänka er det själva. För pris mm gå in på Butik Hemlängtan.


6 kommentarer:

AnnikaS sa...

Vilken fin hylla och ännu finare gest att ge den till henne när hon har det svårt. Alltid skönt att veta att någon tänker lite extra på en.
kram Annika

hemma hos lilla mej sa...

Vilken fin hylla.Vad gulligt av dej att hon fick den nu när det är jobbigt.Tanken på att nåron bryr sig lite extra betyder ju massor.Ha det så gott du kan kramizar ~~~~~RITA~~~~.

Anette sa...

Det var verkligen ett passande ordspråk och hyllan var mycket fin!
Jag tror din svägerska är glad att hon har dig.
Kram Anette

Karin sa...

Så fin!! och vilket fint ordspråk. Ha en bra helg! Kram Karin

Viveka sa...

Hej! Har läst din blogg ett tag och tycker det är så fin. Det är roligt att gå in här och se alla fina saker du gör. Du skriver så härligt och även om det inte alltid är roliga saker du skriver om så blir man alltid glad av att gå in till dig.
Tänker på dig och tycker livet är väldigt orättvist. Hemskt att båda dina föräldrar gick bort så tätt inpå varandra. Måste varit jättejobbigt! Och nu din svägerskas mamma, usch!
Har ingen egen blogg men jag kommer att komma tillbaka hit ofta.
Kram Viveka

VARDAGSLYCKA sa...

Ja så FINT av dig!
Underbart tänkvärda ord... speciellt en sån här dag som Alla helgona dagen...
Hoppas din dag varit fin!
Kram Lisette - vardagslycka