onsdag, augusti 19, 2009

Julia och kusinCarro

Julia har i dag varit med sin älskade kusin Caroline som är 23 år. Dom har haft picknick vid havet och jag måste bara visa er kusinCarros söta inlägg i hennes blogg:

************

Myseftermiddag

Vilken mysig eftemiddag jag och lilla prinsessan har haft, picknick och långa samtal (ja, trots att hon bara är 6 år kan man ha långa samtal om det mesta, hon är en väldigt smart tjej!) på klipporna vid havet. Klipporna vid havet här i Åsa är en av mina absoluta favoritplatser. Jag älskar att höra och andas hav, det gör mig lugn. Jag och Julia fastnade i samtal om hennes drömjobb, som har med allt att sitta i kassa och stå i butik att göra. Vilken liten tjej drömmer inte om det? När jag frågade hur hon skulle hinna med alla jobb svarade hon utan att tveka: Man säger så här; Jag måste gå nu. Jag har ett annat jobb som väntar på mig. Hihi.
************

Tack gulliga kusinCarro för att du e så snäll mot Julia! Hon älskar verkligen att vara med dig och i kväll när hon kom upp ur badet sa hon något gulligt. Jag frågade om hon haft roligt med kusinCarro i dag och då svarade hon drömmande:
Jaa, hon e för gullig! Hon pratar alltid så gulligt med mig och bryr sig om vad jag tycker!!

Hon var för söt och jag förstod att hon verkligen älskar sin kusinCarro!!

3 kommentarer:

Karin sa...

Härligt med en sådan snäll och go´kusin. De får man vara rädd om..

carro sa...

ÅÅ vad gullig hon är och du :)
Nu blir det nog min tur att kopiera ur din blogg, hihi.

Anonym sa...

Åh så fina tjejer!!
Men du ska nog få ur henne att jobba i kassan, det är ingen hit i längden... förstör kroppe... fråga mig jag vet efter typ 13 år i just kassan =)
Kram Ita