måndag, augusti 03, 2009

Allt och inget...


En glad tjej på cirkus!

Det var väldigt vad det var dåligt med uppdatering här ser jag! Det får vi göra något åt. Har varit så flitig förut men får väl skylla på vädret OCH ett krånglande internet! Satt med supporten i örat hela förmiddagen i går och han konstaterade att vi nog slagit världsrekord då vårt internet tappat kontakten 140 ggr på bara en timma!! Någon lösning hittade han inte. Allt såg bra ut från deras sida. Får väl se om något snille kan komma hit och kolla både data och kopplingar men var hittar man det snillet?? Någon som vet?

Nu kommer pessimisten i mig fram...måste bara beklaga mig att det e sista semesterveckan och jag får ångest redan nu. Så e det varje år men i år är det värre med tanke på SKITVÄDRET vi har!! Jag har visserligen fördelen att kunna jobba ute med mina barn så jag hoppas på fint väder även när jobbet börjar men tänk på alla de stackare som jobbar inomhus! Det fina vädret vi hade i juni var sommaren vi fick och då gick folk och klagade på värmen! Hjälp!!

Sitter här och väntar på en cheesecake som står på eftervärme i ugnen. Julia och jag fick ett ryck och började baka kl 10 och var så smarta att vi valde Lindas cheesecake som tar ganska lång tid att göra, men vad gör det när det är semester!?

Hoppas verkligen cheesecaken är god nu för det var ingredienser i för en hel månadslön och till en hel armé! Den skall ätas kall så det blir inget smakprov förrän i morgon. Louise får ställa in den i kylskåpet när hon kommer hem i natt. Tur att hon är med kompisar och sjunger singstar och kommer hem sent!

Julia håller på att räkna ner dagarna tills skolan börjar. Hon börjar den 20 aug så i morgon är det 17 dagar kvar! Spännande!

I dag har hästarna bytt hage. Sommarhagen var nerbetad och vinterhagen hade vilat 5 veckor och vuxit upp bra efter att den blev klippt. Dom tyckte nog det var skönt att vara "hemma" igen för dom ställde sig bara och åt som om inget hade hänt!

Cheesecaken är klar och det är läggdags! Julia är jättesnygg, hon har sminkat sig nu medans jag skrivit här! (Mitt i natten.....)

Är det någon som är cheesecakesugen i morgon är ni hjärtligt välkomna på fika till Underåsavägen! Om det är sol så medtag målarkläder för det ingår husmålning i fikat! ;)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hmm..vill gärna ha cheesecake men ingen svarar hemma hos dig, målar du när det regnar? Jag ses gärna med er i veckan, dag spelar ingen roll!! Är det här vårt nya sätt att kommunicera? Inlägg i bloggen istället för att ses...hmm..sådär, tycker jag...Kram från Fru Muffinsson

Susanne/okome sa...

Låter ju jättegott :)...målar ni,hm, har ni mycket bättre väder mot vad vi har så ni kan måla ute, här skulle det just nu bara funka med att måla inomhus, men det funkar.
Har läst ikapp lite nu och ni verkar ha haft en riktigt härlig sommar, värmen kommer säkert igen...lagom till skolstarten, suck, tycker lite synd om barnen som måste vara "inlåsta" då.
För min del får det nästan vara vilket väder det vill bara inte det blixtrar och det gjorde det verkligen här igår, morr. Ha det fortsatt gott och njut av dagen :)

Susanne sa...

Jag måste hålla med dig om vädret,,suck inte kul alls ,,Din tös är ju hur söt som helst verkligen socker söt!! Nu lägg dax upp i morgon o jobba eller vad man nu ska kalla det..Kram

Anonym sa...

Hon är så söt lilla Julia! Jag håller med dig om att det är dåligt att alla klagar när det är sol ute.... (kanske själv nämnde att gräsmattan behövde lite vatten, men INTE så här MYCKET!!) Men enl vädret nu på morgonen så kommer det iaf bli bättre runt 22-25 grader, om det inte är glädje väder för att vi nte ska deppa ihop alldeles..
KRAM ITA