onsdag, juli 01, 2009

Tand nr 2


En nyduschad tjej med nytappad tand!

Något förfärligt hände i går kväll! Dottern tappade sin lösa tand i duschen och HITTADE DEN INTE! HUR FÅR TANDFEN REDA PÅ ATT TANDEN ÄR TAPPAD NÄR DET INTE FINNS NÅGON TAND ATT LÄGGA I GLASET?? Tårarna rann och mamma låg på alla fyra och letade i duschen...men HITTADE INTE TANDEN!!!!!

Eftersom dottern inte kan läsa ännu kan jag ju tala om hur vi löste problemet. Jag "lånade" en tand från storasysters sparade tandburk (21 år så hon brydde sig inte) och låtsades hitta tanden i gallret i duschen. Lyckan i dotterns ögon när hon såg att jag hittat tanden var oförglömlig. Kvällen var räddad!
Tanden hamnade i ett glas med vatten och allt var frid och fröjd.

Kl 6 på morgonen i morse väckte gubben mig med en tand i handen. Han hade duschat innan jobbet och HITTAT DEN RIKTIGA TANDEN I DUSCHEN!! Snabbt fick vi fixat till så alla tänder låg på sin plats. Gladast blev nog äldsta dottern som fick tillbaka sin tand! Ha ha!!
Slutet gott, allting gott!

Nu är det läggdags och i morgon är jag LEDIG!!
Kram och god natt till er alla goa där ute!

5 kommentarer:

Susanne sa...

Vilken gullig historia,,Ja jag är ledsen att du inte vann..När man har en utlottning önska man att alla som önska kunde få..Ha en skön ledig dag..Kram

Sockergrynet sa...

Vilken tur att ni hittade tanden och tandfén kunde komma! Vad fin hon är nu med sin glugg... en typisk skoltjej!

Hoppas du får en härlig ledig dag imorgon, själv är jag ledig halva :)

Sov gott!
kram

Bittan sa...

Vilken panik det kan bli, jag tror att tandfen kan nog lägga pengar i duschen oxå ; ) Hon e nog rätt flexibel!! Kram Bittan

Liv sa...

Snurfade in här vis Sockergrynet och tänkte att jag måste bjuda på ett tips. När äldsta dottern var 7 tappade hon en av hörntänderna på skolan, och den försvann helt enkelt i gruset ute på skolgården! Katastrof! Vad göra? Jo, vi skrev ett brev till tandfeen, la det i glaset på kvällen (utan vatten då...hihihi) och på morgonen var brevet utbytt mot en peng. Snacka om lyckad avslutning på en begynnande katastrof!

Mvh Liv

Anonym sa...

Det kunde ju gått riktigt illa... Sicken tur att det löste sig. Men om Julia ska fortsätta tappa tänder i detta tempo blir hon ju tannalös snart ;-)
Milo har precis fått sin 1a tand! *stolt mamma*
Kram Ita, å tack för en trevlig pratstund igår, ska bli så kul att äntligen träffas!