söndag, juli 05, 2009

Det går så fort...


Ta vara på sommaren, den glider fort förbi. 5 veckor går vääääldigt fort!
OK, det är varmt nu...men är det inte det vi önskat oss när det blåste kallt och snön yrde runt husknuten, då vi huttrade och frös hur mycket vi än hade på oss. De som klagar kan slänga sig i väggen!

Nu säger dom att det skall bli sämre nästa vecka. Kanske till och med regn. Ok det är torrt och behövs regn, men enbart för naturens skull kan jag gå med på regn och sämre väder. Men bara för ett tag. Någon dag. Jag vill inte ha det för min skull. Jag älskar när det är varmt. Herregud det har jag längtat efter ett helt år och vet att det bara är några enstaka veckor sedan kommer kylan och hösteländet igen.
Att ha den förmånen att tillbringa lata härliga dagar på stranden. Att ta dagen som den kommer. Att få göra vad som helst. Vad man vill. I solen. DET ÄR LIVET DET!!

I dag är det 2 år sedan min stora kärlek, pappa, lämnade oss! 2 ÅR! Helt ofattbart! Har varit vid graven och satt fina blåklint som var pappas favoriter. Jag önskar så av hela mitt hjärta att mamma och pappa kunde komma hit och om så bara en enda minut få se hur vi tagit hand om huset. Jag tror dom är nöjda men jag skulle vilja få det bekräftat. Tänk att se deras ansikten när dom klev in i dörren och såg hur vi byggt ut och grejat. Vilken upplevelse det vore!

I morgon är min första semesterdag. Skall fortsätta att klippa häcken. Det går väl an att klippa men allt elände skall ju upp i påsar också. Det är mindre kul men nödvändigt. Det är skönt när det blir klart. Med häck runt precis heeeela tomten tar det sin lilla tid. Men vaddå jag har ju SEMESTER!!!!


6 kommentarer:

Anonym sa...

Kloka ord du säger. Jag vill inte heller att det ska blir regn, igentligen och isf bara en ytterst kort period. Samtidigt e det ändå liiiite skönt att det är lite mulet så man slipper att jaga solen och kan sitta inne med gott samvete (å scrappa).
Jag tror med all säkerhet att din mamma & pappa ser hur varmt ni vårdar huset och att dom e jätte glada över det.
Kram Ita

Lena sa...

Så sant så!
Är säker på att dina föräldrar ser hur ni vårdar huset. Förstår ändå känslan av att vilja se deras min med egna ögon.
Julia lär sig säkert simma i sommar. Hon är så duktig!
Ha en fantastisk dag trots att solen inte verkar vilja komma fram ännu!
Kram Lena

Linda sa...

Det är inte klokt vad fort det har gått. När vi pratade om det och du sa att det är 2 år sedan din pappa dog, kan man bara inte tro det. det var ju inte länge sedan vi var uppe i stallet och fixade med dörren till Bullens box.
Stå ut det är bättre väder på väg:)
Kramar

Junitjej sa...

En sådan snygg blogg du har!! Har du själv skapat bloggdesignen?

Kicki sa...

Hej!Hoppas du har det skönt på din semester!Jag saknar dock hästskvallret i din blog.Scrab är inte alls min grej
Ha det nu så jätteskönt/Kicki

Bittan sa...

Det är underligt det där med tiden att den fortfarande fortsätter att gå fast vissa av våra nära och kära är borta, jag fattar inte häller att det gått tid sedan de mina dog, det känns som igår!! Kram Bittan