måndag, juni 22, 2009

God måndag!


Nu var det måndag igen och ny vecka.
Bara att ta nya tag och nu kan man räkna ner dagarna till semestern... bara 8 arbetsdagar kvar... sedan semester i 5 veckor!!!! Jippi!!!!

Det skall bli så underbart skönt med semester. Jag skall göra bara vad JAG vill! Nåja, lite vad mina prinsessor och gubben vill också men inte massa MÅSTEN!!!!!! (mer än att måla huset och fixa trädgården...)

Gubben och jag har 4 veckor tillsammans och det skall bli skönt. Lite småturer såsom Astrid Lingrens värld, Bakken i Danmark och Liseberg är inplanerade. Sedan får vi se vad det blir.

Tjejerna vill gärna åka på en utlandsresa. Förra sommaren var vi på Kreta men skall man åka varje år blir det så himlens dyrt så vi får se...

Nåja, nu har vi en arbetsvecka framför oss och det skall ju bli fint väder hela veckan och det tackar en dagbarnvårdare för.

I dag har barnen beställt bad i poolen och så får det bli...
Har en lugn dag med bara 4 barn så det skall nog bli bra.

Hoppas alla ni vänner där ute får en härlig dag vad ni nu än skall hitta på!

Kram Ann-Louise


4 kommentarer:

Sockergrynet sa...

Ja bara 8 arbetsdagar kvar för mig med, sedan semester!!! Längtar!!! :)
Ha en bra dag vid poolen! :)

kram

Anonym sa...

Gud vad härligt med semester!!
Kram Ita

Lotta sa...

Vi var på Astrid Lindgrens värld i helgen och det var SÅ BRA! Ha en bra poolvecka, det fina vädret skulle nog hålla i sig.

Susanne sa...

Semester är härligt..Astrid Lindgrens värld va vi förra året och passa även på att besöka Bullerbyn och Katthult..Så härliga ställen..Ha en go kväll..Susanne