söndag, maj 31, 2009

Mors Dag & Veckans höjdare!


Världens bästa mamma!


Julia har skrivit fint kort på fina paket...


Jag hade varit en snäll mamma! Jag fick i alla fall fina presenter av mina tjejer!
Fick en underbar vit kudde som jag spanat in på Hemma i Kungsbacka (köpte inte den för jag tyckte den var för dyr! Men nu hade Louise gjort det!) Fick ett set med jättefina påslakan. Diana köpte sådana till sig själv för någon vecka sedan och jag tyckte dom var så fina. Då köpte hon dom till mig! Av Julia fick jag ett sött kuddvar med texten: Världens bästa mamma, och jag fick även en disktrasa med samma text!! Nu har jag två bevis på att jag är VÄRLDENS BÄSTA MAMMA! Så det så! :)

Själv var jag hos min mamma och satte både pelargonia och rosor med kort! Hade så gärna velat fira en riktig Mors Dag med henne i stället för att sitta hos henne vid graven.....det gör så ont!

Har faktiskt unnat mig något själv i dag som jag länge velat ha.....ett Magnoliaträd!!
Var med Linda nere i Väröbacka på Åkrabergs trädgård. Där tittade jag på både Magnolia och Hängsälg. Det är två träd som jag älskar och alltid velat ha men radhustomten har varit för liten. Nu kan jag ha det på denna tomten så jag passade på när jag hittade ett fint exempel av Magnolian. ( blir även veckans höjdare denna vecka) Hängsälgen däremot var inte lika fin så jag får leta vidare.


Mitt Magnoliaträd. En rosa Leonard Messel.

En bild på min nya kudde kommer också. Den pryder nu min säng där det skall komma MÅNGA härliga vita kuddar! Det är den största i mitten. Love!


Inte nog med det så har Julia fått något hon önskar! Ica MAXI hade annons på pooler och vi åkte dit. Slut! Men några kvar i Mölndal! Jaha vi åkte dit och dom hade som tur var kvar, så nu har hon badat och plaskat heeeela kvällen! Vi hade ju tänkt att bygga en riktig pool (grannen gör det nu) men när vi kollade runt lite så sa alla att det är ganska mycket jobb med det plus att vi har många stora träd i närheten av vad den skulle ligga så den hade ju aldrig varit ren. Då hade jag fått krupp! Därför la vi ner det projektet. Det duger alldeles utmärkt med denna...


Vi har fått en fisk i poolen...

Då var det slut på denna härliga helg!
En ny arbetsvecka väntar, men jag har hört att det skall bli lika fint väder i alla fall i början av veckan. Då är det härligt att vara dagbarnvårdare!

Tjofräs!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Många träd i samband med pol är ingen hit, fråga oss vi vet... vi bor i en skog med en pol... men nu har vi tagit ner de mesta så det går an (tack och lov) + att gubben köpt en självgående damsugare till den. Va myket fina pressenter du fick av alla dina barn, en annan firade ju sin första morsdag *ler*. Kram Ita

Sockergrynet sa...

Klart du är en bra mamma, en av de bästa!! <3 Vilken härlig pool... då hyr jag in mig på en bit av altanen och poolen! ;)

Puss och kram

Susanne sa...

En kram i värmen från mig!!

Bittan sa...

Hejsan! Va gött med en pool på altanen! Den blir nog till stor glädje i sommar. Kram Bittan

Karin sa...

Tror säkert att du varit en snäll mamma för att inte tala om vilka snälla barn du har!!! Härliga sommarbilder!