fredag, maj 22, 2009

Dagarna går...


Diana och Tiffany myser...

...och det händer grejer hela tiden.
Denna veckan har det varit lugnt på jobbfronten. Har inte haft så mycket barn pga sjukdom, skador och semester (hos dagbarnen alltså).
I dag är jag ledig då alla barnen har semester när det är klämdag. Ibland är det bra i detta jobbet...

I går var Diana, Sandra och jag och tittade på en lägenhet till Diana och Affe. Den låg i Toltorpsdalen, Mölndal och var jättefin. Enda nackdelen är att det är SÅ HIMLA DYRT. Det va en tvåa på 53 kvadrat och kostar 6 800 + el!! Allt ligger på den prislappen och det är mycket när man är ung och precis skall börja sitt eget liv med jobb och boende. Det är synd att det skall vara så.
Vi skall bestämma oss ganska omgående om lägenheten men Affe är i Thailand och kommer hem på måndag så det kanske vore bra om han såg den också.

Fick faktiskt reda på en annan liten stuglägenhet i Kungsbacka. Det är ju där Diana allra helst vill bo. Där har hon alla sina kompisar.
Denna lägenhet blir ledig först i augusti och vi skall nog kika lite på den. Standarden var nog inte lika bra som den i Mölndal men det va en trea och kostade ca 3 500 inkl el och egen liten täppa där man kunde sitta ute och grilla. Låter mysigt tycker jag. Ja ja vi får väl se. Det skall ju inte passa mig utan den där ganska bestämda damen.....

På vägen hem från Toltorpsdalen åkte vi och hälsade på Tiffany (Tiffany Globe). Hon är ju hos Peter för inkörning. Hon är visserligen inkörd nu men hon får stanna hos honom ett tag till och lära sig livets gång. Han gillar henne skarpt och säger att hon har ett jättefint steg och kommer att bli såååå bra! Ha ha, det hoppas vi!
Hon är lite liten fortfarande men hon var mycket högre bak än fram så man ser att hon växer ännu. Legolas va inte heller så stor!! Storleken har ingen betydelse!! Eller???
Tiffany hade inte alls lust att ställa upp sig snyggt för fotografen...Hade ingen kamera med mig så bilderna är tagna med mobilen. Inte allra bästa kvaliten men bättre än inget....

Hoppas ni får en alldeles underbar klämfredag alla kända och okända vänner där ute!
Nu skall jag dammsuga!

Tjillevippen!

5 kommentarer:

sandra sa...

haha .. Grannarna gillar vi =)
Hallååå pöjkar ska ni ha lite kaffe ??

Nancy sa...

Tack för de snälla orden, du får gärna lägga till mig i din lista ;)
Vilket fint album du har gjort "love" till din dotter I LIKE IT :)
Vi ses igen

Ita sa...

Hur många hästar har ni igentligen? Tycker absolut inte att det var dåliga foton för att vara med mobilen, det måste vara en grym kamera i den. Hoppas allt är bra annars.
Kram

Susanne sa...

hej ville bara kika inom och önska en bra helg..Nej det måste vara en super Mobil jätte fina bilder..Kram

Karin sa...

Hoppas att du har en fortsatt bra helg!! Fina hästbilder. //Karin