torsdag, april 09, 2009

Skärtorsdag


Vad härligt det var att vakna till en ledig dag och veta att man har fyra lediga dagar till!!
Solen försöker komma igenom molnen och det känns som en härlig dag.

Skärtorsdagen är nog den bästa dagen på året för dels är jag ledig och dels gillar jag rosa... Alltså passar skärtorsdagen mig perfekt!! :)

Ett härligt sms kom i morse:
Allt är klart i stallet! Kram Linda
Bättre kompis/stalldräng(!) kan man inte ha!! Tack Linda! Tack även för en mycket trevlig biokväll i går kväll med dig och Louise! Det får vi göra om snart!

Tänkte fixa och dona lite här hemma i dag. Det skall dammsugas, dammas och eftersom det är så bra väder blir det nog lite målning på huset också tror jag.
Det värsta är att Linda ringde och ville att jag skulle följa med på scraprunda till Göteborg. (Arkivet och Inex). Vem kan motstå det????

Nu vet jag inte hur jag skall göra.......

Kram till er alla och ha en underbar skärtorsdag!
Vi ses väl i Blåkulla i kväll?

Ann-Louise

3 kommentarer:

susanne sa...

Klart att vi ses i Blåkulla, jag har putsat upp kvasten;)får nog påbörja resan snart så jag hinner fram i tid...vilket inte alltid är min starkaste sida.
Ha en underbar påskhelg.

Marie sa...

Era fulisar... åka i väg så där utan mig vad har jag sagt??!!! ;) Gick förbi ditt hus och vilken fantastisk altan ni byggt, såååå fiint!!!

Ha en riktigt skön ledighet och en bra tur till blåkulla, vi syns där!! Om Linda och du har lust för lite påskpyssel, så ring... jag är ledig i påsk jag med!! :)

många påskkramar

Louise sa...

hahah Jag har hittat kvasten fast den börjar bli gammal, katten är lånad och jag har hittat det senaste: en espresso maskin! Så jag är färdig att åka! Jag har dessutom dammsugat och torkat golvet idag så jag känner mig riktigt duktig :D kramar och glad påsk!