söndag, april 26, 2009

Scrapmara i Halmstad!

I går lördag hade jag en fantastiskt härlig dag som jag kommer att leva på länge!
Jag var på scrapmara på Annies gård i Halmstad tillsammans med Linda, Marie och Marja.
Maran började 9.00 och höll på till 22.00. Alltså en heldag att bara scrappa på! Kan det bli bättre?
Det var SaraBrunsons som ordnade det hela och det hade hon gjort jättebra!
Det var god mat och dryck. Roliga tävlingar såsom lotter, bingo och utmaningar. och MYCKET trevligt sällskap! Vi hade turen att hamna på det "rätta" bordet där trevliga Karin och Therese satt.

Jag är så himla lycklig för jag vann en utmaning! Blev så överraskad och jättelycklig!
Utmaningen var en färgutmaning. Man skulle göra en LO som gick i färgerna brunt, rosa och turkos. Detta var den svåraste utmaningen tyckte jag och höll på länge med den. Blev inte riktigt nöjd men lämnade in den ändå och vann!!

Eftersom jag inte är så jätteförtjust i blått (turkos e bättre) så ville jag inte använda så mycket av den utan körde på det bruna och rosa i stället...
Vinsten skall jag få hemskickad till mig nästa vecka för Sara sa att på tisdag kommer det in massa nyheter till butiken och då skulle hon plocka ihop lite till mig därifrån! Spännande!


Här skulle man inspireras av denna bild:


Här är min tolkning:

En LO på La Luna när hon nyss kommit ut i hagen efter tre månader med boxvila.
Jag inspirerades av upplägget, färgerna och placeringen av blommorna.

Gjorde två LO´s till.

En där man skulle inspireras av en skiss och här är mitt bidrag:Här skulle man göra en LO där följande produkter skulle ingå:
*3 olika mönstrade papper, * 2 cardstock *3 dekorationer *1 foto *något handskrivet
*titeln skall bestå av ett ord *något rivet *chalk *sliten look

Så här blev min LO:


Jag hade även tur att vinna på båda mina lotter och en gång på bingot. Jag vann jättefina pennor och en stämpel.

Så här trevligt hade vi...
Tänk om alla dagar fick vara så här trevliga!

7 kommentarer:

Susanne sa...

Hej..Ja som du vet är jag helt okunning på den här grejen men dom grejer du gort är jätte fina..Grattis till vinsten vad roligt och spännande att inte veta vad man får..Godnatt.. Ny vecka nya tag..

Karin Lindström sa...

Hej!

Jag funderade först, men förstod att det var fel Karin! Det är faktiskt många bloggare som heter Karin, annars är jag nästan alltid ensam om det!!! Den Karin du menade har inga likheter med mig, jag har bara scrappat någon gång och har inte en blogg som handlar om det *fnissar*!

Men nu till alla dina fina sidor. Vad du är duktig, de blev verkligen fina! Man kan se att du hållit på ett tag och har många bra ideer! Grattis till vinsten, den var du väl värd!

Kramar
Karin (som inte scrappar)

Karin sa...

Hej hej!
Ja, vilken dag och vilket vinnarbord vi var! Dina Lo´sar är så fina. Grattis igen till vinsten! Tack också för all inspiration, nu ska jag köpa craft för detta måste jag testa. Ha det gott så länge!

Sara sa...

Men vad är detta??? Kommer inte du å Linda till träffen den 16/5??? Hur ska detta gå, då har ju inga hästfoton att titta på...
*fniss*

Kram Sara

Bittan sa...

Vilka fina bilder och va många ni var!! Jag funderar på om jag ska ta bort alla fotografier jag har på en byrå i sovrummet och göra en foto bok av dem med scrap. Vad tycker du?? Kram´Bittan

Ita sa...

Jäklar vad du har producerat, en annan sitter mest och tittar på alla andra ohc fipplar länge med papper och små saker... *ler*. Nä nu måste jag våga fråga... som scrappare borde jag kanske veta vad detta är men ack... vad är Craft?? Har i allmänhet dålig koll på vad saker och ting heter... (försvar). Tack för mailsvaret, så fort jag bara får tid så återkommer jag igen till dig.
kram

Lena pena sa...

Hej Ann-Louise
vilka fina Lo du har gjort ,jag förstår att du vann kramiz Lena(jobbet)