måndag, mars 30, 2009

I stallet med tuppen!

Hej alla vänner!

Hoppas ni haft en trevlig helg. Den gick som vanligt alldeles för fort och man undrar alltid på söndag kväll vart helgen tog vägen...

Ja, jag vet att jag inte talat om hur det gick för Kakan, men besvikelsen var stor när hon inte fick en ärlig chans att ens vara med i loppet.
När starten gick fanns det inte plats för Kakan att vända upp ordentligt utan hon hade 6:an framför sig. För att inte kliva upp i hans vagn (på filmen ser man hur hon knockar hjälmen på den kusken) fick Örjan hålla in Kakan vilket reulterade i passgång de första stegen. Det resulterade i sin tur att Kakan kom efter ca 20-30 meter och var ju därför aldrig riktigt med i loppet.
Det var egentligen en solklar omstart men tyvärr släppte dom fältet. Det är så trist när det blir så för nu fick hon ju aldrig chansen ordentligt.

I lördags åkte Linda ("stalldrängen") till Sälen en vecka vilket innebär att vi inte har någon som tar ut hästarna på morgonen! Kent fodrar kl 6 varje morgon och Linda kommer 6.45 och släpper ut. Nu får JAG gå upp extra tidigt innan mina dagbarn kommer och släppa ut!! En hel vecka!! Hujedamej! Nu fattar man vilket jobb älskade Linda gör varje morgon i ur och skur!! Hoppas hon får en härlig vecka i Sälen! Kram till dig Linda!

I dag är jag LEDIG! Ofrivilligt ledig kanske jag skall tillägga! Skulle haft två dagbarn men BÅDA är sjuka! Funderar på att ringa Marie och höra om hon vill följa med till stallet och mocka lite.... :)

Ha en härlig dag trots lite moln!
Kram hela dagen!

1 kommentar:

Lena sa...

Synd att det inte blev omstart! Dåligt att dom inte såg det så Kakan också fick chansen.
Hoppas på bättre tur nästa gång.
Kra Lena