lördag, oktober 11, 2008

Mera bygge till er som längtar ;)

Har äntligen en stund att sitta och lägga in bilder på bygget här. Det tar ju en stund att pilla med detta men nu kommer lite uppdatering till er som sagt att ni så gärna vill se..... jättekul att ni vill se mera!


Börjar med en bild på hur vi lagat mat i tre veckor!! Har haft ett provisoriskt kök i vardagsrummet utan diskbänk och vatten! Men det har funkat!


Nu har det hänt lite grejer. Så här ser köket ut nu. Fortfarande en del jobb kvar, men nu är det igång i alla fall. Bl a skall det komma en ö i mitten där det nu ligger elkablar. Front på diskmaskinen, kakel, tapeter och gardiner gör ju sitt till också!Trivs jättebra redan!!


Här är mitt vardagsrum. Också en del kvar att göra som t ex spotlighterna i taket och i mina inbyggda hyllor. Den långa väggen i mitten skall bli stensatt och så skall förstås resten av köket bort härifrån. Ny soffa och matta kommer också så småningom... Stortrivs här också!


Måste bara visa min tapet på fondväggen i sovrummet! ÄLSKAR den! Tyvärr gjorde den sig inte rättvisa på bild!


En dålig bild från norrsidan när spotarna blev inkopplade. Det är så mysigt när dom är tända men tyvärr blev det väldigt mörkt på bilden. Det var första sidan av huset som blev klart med lampor. Spotar skall vi ha på norr, söder och vid entrén i öster. Kommer att bli skitsnyggt rent ut sagt!!
Jag e sååå nöjd med bygget so far! En hel del pyssel kvar men nu är det i alla fall ett hus och vi kan bo utan att känna att det e verkstad.
Nu gott folk skall jag och lilla dottern till Kungsbacka och göra en kul sak! Återkommer om det i kväll!!!
Ha en himla go lördag!

Inga kommentarer: